podczas przerwy w meczu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Studenci bawia sie bez alkoholu?? To napewno jakis fejk
dawn juz nie widziałem tak fantastycznej zabawy!! u nas co najwyżej w morde mozna dostać
Wydaje mi się, że w Stanach jest inne podejście do sportu. Tam traktują to bardziej jako zabawę, okazję do spotkania się z przyjaciółmi, obejrzenia dobrego widowiska. W Polsce, jeżeli chodzi o FANATYCZNYCH kibiców piłki nożnej, wyjście na ligowy mecz to jak wyjście na wojnę. Oczywiście, że oprawa organizowana przez fanatyków jest piękna i potrzebna drużynie, ale do kurwy nędzy jak słucham wypowiedzi niektórych kiboli, to zastanawiam się w jakim oni świecie żyją. Sport ma bawić, dostarczać emocji, a nie być powodem do nienawiści.
A w połowie filmu miałem pisać komentarz że przynajmniej obyło się bez harlem shitu. Dobrze, że poczekałem.
U nas premier nie dość że by zamknął halę to jeszcze by studentów wywalił ze szkoły dając im zakazy na 50 lat.
mam szybkie pytanie co to za piosenka ktora zaczyna siie w dokladnie 49 sekundzie a konczy w 1minucie i 10 sekund ten kwalek co to za utwor porsze i dziekuje fast
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów