📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięknie poskładał na strzała. Plus murzyn z podkulonym ogonem.
Dlaczego te baby drą ryja zawsze ?!
Borat w swoim dokumentalnym filmie uczyl zeby usa czytac jako U,s, i a.
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Te co nie darły nie przekazały dalej genów
Ja pierdole jakie kurwa zwierzenta.... Dwie szympansicie drą ryja a typy wyliczają gościa co pierodlną głową o chodnik... no ale chuj to USA to tam normlane
Te to zawsze pozde drą, nawet jak nic się nie dzieje.
Te to zawsze pizde drą, nawet jak nic się nie dzieje.
Te to zawsze pizde drą, nawet jak nic się nie dzieje.
Niech mi ktoś powie, że długość kutasa się nie liczy. Jeden rycerz otoczony wianuszkiem panien. Drugi leży samotny jak palec.
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Kiedyś zadałem podobne pytanie, pewien sadol bardzo ładnie mi to wyjaśnił.
Otóż w skrócie jest to następstwo ewolucji, kiedy samiec szedł na polowanie to samice zostawały w jaskini / wiosce, jednak jeżeli pojawiło się jakieś zagrożenie samice właśnie takim krzykiem informowały samców że są zagrożone. Innymi słowy jest to prawdopodobnie wołanie o pomoc samca by ten je bronił.
Mw tak to jakoś leciało, do poligoty mi trochę brakuje ale sens załapiesz.
O kurwa! Chyba pierwszy raz od pięciu lat widzę filmik nagrywany po ludzku poziomo, a nie w jakimś pojebanym pionie!
Saika napisał/a:
Kiedyś zadałem podobne pytanie, pewien sadol bardzo ładnie mi to wyjaśnił.
Otóż w skrócie jest to następstwo ewolucji, kiedy samiec szedł na polowanie to samice zostawały w jaskini / wiosce, jednak jeżeli pojawiło się jakieś zagrożenie samice właśnie takim krzykiem informowały samców że są zagrożone. Innymi słowy jest to prawdopodobnie wołanie o pomoc samca by ten je bronił.
Mw tak to jakoś leciało, do poligoty mi trochę brakuje ale sens załapiesz.
No ta, jakiś randomowy sadol to wybitne źródło pozyskiwania informacji xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów