@up - noi piwo dla Ciebie ! Może też lekko pojechałem po ludziach z zawodówki, ale to trochę przez nerwy
Nie ma co uogólniać, nie każdy student to alkoholik, balujący za hajs starych i nie każdy koleś, który poszedł do zawodówki to idiota. Co prawda duża część moich znajomych z zawodówek mądrością nie grzeszyła, lecz trafili się również tacy, których dany zawód kręcił, mieli pomysł na siebie i nie zmarnowali tych 2 lat po gimbazie. Po zawodówkach, jeżeli jest się dobry w swoim fachu, otworzy własny biznes na dodatek, też można niezły hajs wyciągnąć. Podobnie po studiach, jesteś dobry, jeden z lepszych na kierunku, w przyszłości głodować na pewno nie będziesz
Denerwuje mnie jedynie straszny ból dupy osób, które (chyba) nie zaznały życia studenckiego, i na sam widok studenckiej choinki zrobionej z butelek, piana z pyska im wychodzi. Kurwa tak jak by budowlańcy dajmy na to nigdy nie pili
Nie rozumiem, co ludzi tak strasznie boli to, że student sobie poimprezuje, podupczy czy pochleje, nawet za hajs rodziców... Czy to ich pieniądze, że tak strasznie w dupie kłuje ? Jedni wybierają zawodówki, inni idą na studia. Wiadomo, poimprezuje się nie raz, ale jest też i zapierdol czasem niezły. Coś za coś. I kurwa zawsze jak wejdzie temat studentów, to tacy frustraci się ujawniają i plują jadem, ale jak jest filmik z odpierdalaniem na budowie, to jakoś nie widziałem żeby studenciaki spinali dupę...
Pozdro dla normalnych, którym zawiść mózgu nie przeżarła