18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Studencki
Black-Sheep • 2012-11-24, 2:18
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

Politechnika pozdrawia
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Voltron 2012-11-24, 12:30 6
@up odezwal sie ten co jest zbyt tempy zeby pojsc na politechnike...
jestem z politechniki i jako przyszly inzynier nalezy mi sie robota, zwlaszcza po kierunku zamawianym, gdzie tym bardziej bede mial robote i to nie na zmywaku w irlandii.
A co do lasek to sie mylicie - nigdy nie byliscie na polibudzie to sie nei wypowiadajcie na tematy, o ktorych nie macie zielonego pojecia.

Browary dla wszystkich z politechniki, szczegolnie PRZ
Zgłoś
s................5 2012-11-24, 12:33
chujowe,pozdrawiam.
Zgłoś
xqvz 2012-11-24, 12:33 1
Różnica jest chyba tylko taka, że prawa fizyki, wzory matematyczne, metody produkcji, obróbki materiałów itd są uniwersalne dla całego świata. Dlatego my - studenci polibudy nawet jak wyjedziemy za granice, to będzie nam łatwiej znaleźć pracę w zawodzie. Oczywiście nie ujmując nic studentom uniwersytetów. Sam pasjonuję się historią, socjologią, polityką itd, ale wolałem iść zdobywać fach a nie rozwijać zainteresowania
Zgłoś
kur2005 2012-11-24, 12:35 2
up
Wg ciebie ktos kto zapierdalal 5 lat na polibude ma zarabiac tyle co mechanik po zawie?

edit
to bylo do kepinsky19
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-24, 12:43 1
Tak sie składa, że jestem z politechniki i znam sprawe, nie uważam się za wyjątek w tej regule co napisałem ale tez są jeszcze gorsze typy. A ty Voltron tylko w sumie potwierdziłeś moje słowa.

@kur2005 w tym sęk, że nie wystarcza skończyć tylko studia ale też coś sobą reprezentować. Nie trzeba patrzeć na mechanika z wyższością bo jeśli on zna dobrze swój fach to jest bardziej wartościowy co student po politechnice, który myśli, że ukończenie szkoły mu gwarantuje świetną posade.
Zgłoś
Roszp 2012-11-24, 12:58 12
Black-Sheep napisał/a:

Politechnika pozdrawia

Pierwszy semestr, co?

Zgłoś
zonk 2012-11-24, 13:14
Kepinsky19, szczerze mówiąc zauważyłem że wysokie mniemanie osobie mają głównie studenci na wydziałach, które masowo produkują inżynierów, a nic od nich nie wymagają. Np. taki GIG na PŚ. Setki ludzi tam chodzi i nie ma opcji żeby uwalili jakiś semestr bo nic od nich nie wymagają (no może przesada ale wiem od ludzi, że trzeba być głąbem do potęgi żeby oblać na tym wydziale). Do tego ogromne liczby osób dostają stypendia. Bo na PŚ liczb osób do stypendium obliczana jest procentowo. Czyli czym więcej nierobów tym więcej dostanie stypendium.

I myślę że takie gówniane wydziały znajdują się w całej Polsce i to one albo powinny przykręcić śrubę albo w ogóle zlikwidować je.
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-24, 13:33
Mówiłem o dobrym wydziale. Ludzie uwalają ale jak już skończą to połowa zaczyna się zachowywać w stylu "co to nie oni".
Zgłoś
Mencjusz 2012-11-24, 13:45
Żarcik:

Jagieloński: 350 - 400 miejsce w Europie, 542 na świecie
Warszawski: 350 - 400 w Europie, 678 na świecie

Reszta poza 1000 i niesklasyfikowana.
Zgłoś
feranos 2012-11-24, 13:49
Co za chujowy dowcip, na uniwersytetach niby się uczą? Nie wspomnę, że na polibudzie trzeba się uczyć cały semestr, a nie tylko do sesji, poza tym wrzesień jest jakby... wolny?
To chyba pisał ktoś z gimnazjum
Zgłoś
Black-Sheep 2012-11-24, 13:54 3
Wszystko zgodnie z planem, wykształciuchy po politologii się burzą.

Dziwne tylko, że nikt jeszcze nie napisał "Boga nie ma".
Zgłoś
krypton1989 2012-11-24, 14:00
Student medyka: My was pozdrowimy w jak będziecie stali w pośredniaku
Zgłoś
Sorg 2012-11-24, 14:17
ulthart napisał/a:

Kurwa co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają

No to dajesz, szerokiej drogi.
Zgłoś
H................a 2012-11-24, 14:36 1
Ktoś coś napisał wcześniej o zmywakach. Chuj z tym. Samo pójście na politechnikę, czy na medyka czy jakiś uniwerek nie gwarantuje dobrej pracy. Bo dostać się dziś na studia to nie problem. Różnica polega na tym, z jakimi ocenami je skończysz, gdzie będziesz mieć praktyki zawodowe i czy bankowo wiesz, co chcesz robić. Jeśli ktoś idzie na studia po to, żeby mieć tylko wyższe wykształcenie, to rzeczywiście czeka go zmywak albo jakaś oczyszczalnia. Sprytu trochę, sprytu. A podobno Polak potrafi (nie tylko marudzić).
Zgłoś
M................i 2012-11-24, 15:49
@ulthart- Huhahahah, a reszte czeka sprostanie z protestami :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem