18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Studencki
Black-Sheep • 2012-11-24, 2:18
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

Politechnika pozdrawia
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szczupak1212 2012-11-24, 17:30 2
ulthart napisał/a:

Kurwa co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają

Hahaha,bo jebnę :

ulthart
Zgłoś
T................k 2012-11-24, 18:15
Gimbus, który to pisał pójdzie do zawodówki i będzie mógł się chwalić, że nic nie robi Ktoś w końcu dla przyszłych prawników, lekarzy czy różnego rodzaju inżynierów płoty będzie musiał stawiać A rowy się same nie wykopią.
Zgłoś
seebek 2012-11-24, 18:17
cioto jebana nie kazdy musi byc studentem zeby miec w bani poukladane...
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-24, 20:25
ulthart napisał/a:

Oho ho ho bo Ci żyłka pęknie.Poluzuj trochę bo będzie tragedia.Dowcip czy chuj wie co to jest i tak jest chujowy.Nie zmienisz tego tym swoim krzykiem rozpaczy

Jesteś małą namiastką człowieka, coś tam myśli, potrafi klepnąć pare słów w klawiature ale po za tym tak potwornie głupi z ciebie osobnik
Szkoda, że rodzice nie znali antykoncepcji.

Dublin... Rozumiem, że miało być Dęblin ale literówka?
Zgłoś
simos921 2012-11-24, 21:33 2
Student do studenta:
- i jak tam studia?
- daj spokój, jak dziekan nie odwoła swoich słów to jutro wypierdalam z tej uczelni..
- a co powiedział dziekan?
- powiedział żebym wypierdalał z tej uczelni

ba dum tss!
Zgłoś
soqu1 2012-11-24, 21:35
ulthart, wspólczuje Ci
Zgłoś
N................k 2012-11-24, 21:56
Stare. Bardzo stare, niczym siwy włos na moim prawym jaju.
Zgłoś
u................t 2012-11-24, 22:27
kLinekk_Analny napisał/a:

Jesteś małą namiastką człowieka, coś tam myśli, potrafi klepnąć pare słów w klawiature ale po za tym tak potwornie głupi z ciebie osobnik
Szkoda, że rodzice nie znali antykoncepcji.

Dublin... Rozumiem, że miało być Dęblin ale literówka?

No Twój nick mówi sam za siebie
Co do literówki odpowiedz sobie sam:)
Ps.Zacznij używać Polskich znaków studencie

szczupak1212 napisał/a:

Hahaha,bo jebnę :

ulthart

Na zmywaku jeszcze nie pracowałem,ale zapierdalam w fabryce,więc różnicy wielkiej nie ma

soqu1 napisał/a:

ulthart, wspólczuje Ci

Ja sobie też współczuje,ale w tym roku już wracam do Polski
Zgłoś
SamSobieBogiem 2012-11-25, 11:05
@up

Ty sobie chyba kurwa żartujesz
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-25, 13:56
ulthart napisał/a:

No Twój nick mówi sam za siebie
Co do literówki odpowiedz sobie sam:)
Ps.Zacznij używać Polskich znaków studencie

Rozumiem, że jakbym mial tam Thomas Alva Edison to mialbys mnie za geniusza.

Literówki nawet nie skomentuję

Ps.A to jakis wymóg? Aha wiem, przypierdalanie się o byle co jak się kończa argumenty, no ale od pochodnej dżdżownicy to nie wiele się można spodziewać.
Zgłoś
u................t 2012-11-25, 15:15
@up
No i sam sobie odpowiedziałeś co do przypierdalania się
Zgłoś
ukasz93 2012-11-26, 1:36
Kepinsky19 napisał/a:

Studenci z politechnik, szczególnie tych lepszych, mają niestety zbyt duże mniemanie o sobie. Uważają się za elitę naukową, patrzą z góry na wszystkich innych, nie mają szacunku dla innych poglądów niż sami mają a po studiach wymagania kosmiczne, które zwykle się kończą narzekaniem typu : "Ukończyłem ciężki kierunek techniczny ale w Polsce brak perspektyw, mała kasa a mi po tych katuszach na studiach co przeżyłem należą się grube miliony". Oczywiście są w tej regule wyjątki ale ogólnie to tak to wygląda.

pomyliłeś się niestety ale twój opis odnosnie mniemania pasuje do UJotu :DDDD
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-26, 23:12
@up
Nie pomyliłem bo przynajmniej u mnie tak to wygląda.

A zresztą tutaj pare osób co sie wypowiadało będących z polibudy chyba udowodniło, że mają osobie ponadprzecietne mniemanie, a wszyscy inni byli za glupi by tam pojsc.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem