18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Studencki
Black-Sheep • 2012-11-24, 2:18
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

Politechnika pozdrawia
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u................t 2012-11-24, 4:26 54
Kurwa co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają
Zgłoś
Brind'amour 2012-11-24, 4:33 12
Studenci wrzesien to raczej maja wolny ale co ja tam moge wiedziec
Zgłoś
Gl0BaL 2012-11-24, 4:39
UPUP
Nie, myślę iż to ma na celu okazanie jak zajebisty jest polski system szkolnictwa...
Zgłoś
Airbourne 2012-11-24, 7:53 1
@UP

widać na medycynie same głąby skoro we wrzesniu ryją

Politechniki są zajebiste!
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-11-24, 10:08 39
ulthart napisał/a:

Kurwa co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają

Kurwa cóż za docinki, to jakiś krzyk rozpaczy, że jest sie na ChujWieCzym albo, że było się za glupim na jakiekolwiek studia...

Ja pierdole ludzie, człowiek bez kompleksów na punkcie edukacji ma w dupie to czy ktoś studiuje i gdzie studiuje
Zgłoś
2012-11-24, 10:40 3
Studenci na polibudzie mogą tylko pić, bo nie ma lasek do ruchania;)

Praca w biedronce czeka, po wszystkich rodzajach uczelni;)
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-24, 11:18
15 piwo od inżyniera
Zgłoś
s................n 2012-11-24, 11:22 1
Jebać politechnikę
Zgłoś
robson101 2012-11-24, 11:25
walić wstawke jest sobota !!!
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-11-24, 11:30 3
Idą sobie 3 laski, 2 spoko, a jedna z politechniki
UŚ pozdrawia
Zgłoś
m................9 2012-11-24, 11:39 14
@up
wypraszam sobie
Zgłoś
i................a 2012-11-24, 11:58 1
Studenciki, a zwłaszcza ci z politechnik, chyba tęsknią za gimnazjum. Te "wyszukane" żarty, dowcipne zachowania... Przykro na nich patrzeć, bo jeśli to ma być polska elita inżynieryjna, to niech lepiej wyjadą za granice.
Zgłoś
u................t 2012-11-24, 12:13 1
kLinekk_Analny napisał/a:

Kurwa cóż za docinki, to jakiś krzyk rozpaczy, że jest sie na ChujWieCzym albo, że było się za glupim na jakiekolwiek studia...

Ja pierdole ludzie, człowiek bez kompleksów na punkcie edukacji ma w dupie to czy ktoś studiuje i gdzie studiuje

Oho ho ho bo Ci żyłka pęknie.Poluzuj trochę bo będzie tragedia.Dowcip czy chuj wie co to jest i tak jest chujowy.Nie zmienisz tego tym swoim krzykiem rozpaczy
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-24, 12:17 3
Studenci z politechnik, szczególnie tych lepszych, mają niestety zbyt duże mniemanie o sobie. Uważają się za elitę naukową, patrzą z góry na wszystkich innych, nie mają szacunku dla innych poglądów niż sami mają a po studiach wymagania kosmiczne, które zwykle się kończą narzekaniem typu : "Ukończyłem ciężki kierunek techniczny ale w Polsce brak perspektyw, mała kasa a mi po tych katuszach na studiach co przeżyłem należą się grube miliony". Oczywiście są w tej regule wyjątki ale ogólnie to tak to wygląda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem