📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy ja wiem czy taka cięta...
Przede wszystkim dziewczyny użyły Comic Sans.
To chyba powinno wyjaśnić wszystko, łącznie z wynikiem tej walki słownej.
To chyba powinno wyjaśnić wszystko, łącznie z wynikiem tej walki słownej.
Bo "Kobiety to Chuje!"
Kobiety. Na polibudzie? FeJk!!11!!!!!jeden1!!
Że niby zawodówka zła ? Znam masę wspaniałych i lepiej wychowanych i życzliwych ludzi po niej niż burżujskich studentów którzy myślą że z kwitkiem podbiją świat a kończą jako pracownicy Mc'Donalds
Heh, ale i tak brawa dla pań
Harold napisał/a:
Że niby zawodówka zła ? Znam masę wspaniałych i lepiej wychowanych i życzliwych ludzi po niej niż burżujskich studentów którzy myślą że z kwitkiem podbiją świat a kończą jako pracownicy Mc'Donalds
a ja znam w chuj więcej osób po tych studiach które jednak wiedzą więcej niż ludzie po zawodówce, pracują na lepszych stanowiskach i też zarabiają więcej. I co ty na to? Weź nie mieszaj tutaj szkoły z wychowaniem bo to żałosne jest. Chyba za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś -.-
W samo sedno. Zawsze mnie rozpierdala, jak ktoś po zawodówce musi się dowartościowywać- 'bo studenty to aroganckie chamy i pyry smażone mi zimne w maku podali'. Skończyłeś zawodówe i trzepiesz z tego kasę? Jesteś wspaniały i wychowany? Good for You Mate, ale odpuść sobie łechtanie swego ego takimi debilnymi porównaniami.
baby mają wiecznie jakieś problemy. nie rozumiem tego choć sama jestem kobitą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów