trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
Ogłoszenie, które można dopasować do przeciętnej studentki! To co opisała to absolutna norma przy wynajmowaniu, a i z kasą nie poskąpiła. Skończcie gimbazować i skończcie gimbazę, zróbcie maturę i idźcie na studia, to zobaczycie, że dziewczyna jest normalna. Banda hejtujących lemingów. Zaraz będzie główna, a najlepszym komendarzem będzie pewenie zdjęcie cycków lub jakiś hejt. Droga administracją: sadol zaczyna przypominać srejka i inne gówna!
Może i chce normalnie, ale za 750, taki metraż, serio ku*wa? I to ogrzewanie no ja pierrr... po za tym nie czarujmy się za 750 to chyba czynsz opłacisz a do tego dolicz opłaty, na dodatek z niepalącymi. Cholera, idę zapalić bo nie wierzę.
Ja pierdole co to za moda że do każdego tematu wstawia się post z cyckami .
zaraz zlecą się gimbo onaniści i piwka polecą , oczywiście temat zaraz będzie na głównej .
robi się z tego portalu kwejk 2 .
Jeżeli ktoś pamięta wstawkę o Karachan.org oraz bardzo ostrą reakcje z ich strony (nowe zabezpieczenia itp ) .
Anonki boją że z ich chanem stanie się to samo co sadistikiem , fala dzieciaków liczące na sławę w internecie zaleją i zniszczą unikalną społeczność a portal zacznie być modnym gówno podobnym demoto-kwejkiem .
Nie pozdrawiam .
Pierdol się .
nawet kropki nie potrafisz postawić gimbusie
moge jej wynajac bude dla psa bo wolna
I dobrze, że napisała od razu, bo nie dostanie oferty kąta na skłocie - przy drzwiach, skoro nowa.
Łammy stereotypy!
POLSKA KURWA
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów