trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napisała, że chce mieszkać w minimalnym standardzie. Naprawdę to takie dziwne?
Ze wsi dziecko, to co sie dziwisz... z Grudziądza bodajże.....
Ja pierdole co to za moda że do każdego tematu wstawia się post z cyckami .
zaraz zlecą się gimbo onaniści i piwka polecą , oczywiście temat zaraz będzie na głównej .
robi się z tego portalu kwejk 2 .
Jeżeli ktoś pamięta wstawkę o Karachan.org oraz bardzo ostrą reakcje z ich strony (nowe zabezpieczenia itp ) .
Anonki boją że z ich chanem stanie się to samo co sadistikiem , fala dzieciaków liczące na sławę w internecie zaleją i zniszczą unikalną społeczność a portal zacznie być modnym gówno podobnym demoto-kwejkiem .
Nie pozdrawiam .
Pierdol się .
zaraz zlecą się gimbo onaniści i piwka polecą , oczywiście temat zaraz będzie na głównej .
robi się z tego portalu kwejk 2 .
Jeżeli ktoś pamięta wstawkę o Karachan.org oraz bardzo ostrą reakcje z ich strony (nowe zabezpieczenia itp ) .
Anonki boją że z ich chanem stanie się to samo co sadistikiem , fala dzieciaków liczące na sławę w internecie zaleją i zniszczą unikalną społeczność a portal zacznie być modnym gówno podobnym demoto-kwejkiem .
Nie pozdrawiam .
Pierdol się .
Mogę ją w tej cenie dorywczo orać.... no do października, to może więcej niż dorywczo...
Może ktoś z upów mi wytłumaczyć co takiego napisała nie tak? Bo same hejty a nie widzę nic dziwnego.
Ogłoszenie, które można dopasować do przeciętnej studentki! To co opisała to absolutna norma przy wynajmowaniu, a i z kasą nie poskąpiła. Skończcie gimbazować i skończcie gimbazę, zróbcie maturę i idźcie na studia, to zobaczycie, że dziewczyna jest normalna. Banda hejtujących lemingów. Zaraz będzie główna, a najlepszym komendarzem będzie pewenie zdjęcie cycków lub jakiś hejt. Droga administracją: sadol zaczyna przypominać srejka i inne gówna!
Co napisałą nie tak? Oj jest to bardzo proste, postawiła wiele wymagań, fakt że uzasadnionych jednak wydźwięk tego jako całości nasuwa skojarzenie z małą rozpieszczoną dziewczynką, proste prawda? No i kwestia metrażu jest rozbrajająca jak dla mnie Zresztą ja mieszkania na studiach raczej szukam w inny sposób niż czekanie aż ktoś mi coś zaproponuje, przecież najlepsze lokale już będą dawno zajęte, trzeba ruszyć dupę z przed kompa a nie liczyć na to że ktoś załatwi temat za ciebie. Więc tak jest to zabawne ogłoszenie bo dziewczyna liczy że ktoś ją wyręczy w pewnym stopniu. Głupia cipa
przecież napisała że zapłaci 750zł za 9m2,więc jeśli ktoś ma mieszkanie dwu lub trzypokojowe,jeden pokój wynajmie dwóm takim studentkom i ma 1500zł miesięcznie,mi się wydaje dobry interes.
Sam niedawno szukałem mieszkania i przyznam że w jej ogłoszeniu wszystko jest ok. Wie czego potrzebuje a to u 'świeżynek' rzadkość (np tekst o oknach). No chyba, że kogoś boli dupa na hasło SGH
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów