trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
No i jak to skomentować? Tępa dziwka.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Ze wsi dziecko, to co sie dziwisz... z Grudziądza bodajże.....
Ja pierdole co to za moda że do każdego tematu wstawia się post z cyckami .
zaraz zlecą się gimbo onaniści i piwka polecą , oczywiście temat zaraz będzie na głównej .
robi się z tego portalu kwejk 2 .
Jeżeli ktoś pamięta wstawkę o Karachan.org oraz bardzo ostrą reakcje z ich strony (nowe zabezpieczenia itp ) .
Anonki boją że z ich chanem stanie się to samo co sadistikiem , fala dzieciaków liczące na sławę w internecie zaleją i zniszczą unikalną społeczność a portal zacznie być modnym gówno podobnym demoto-kwejkiem .
Nie pozdrawiam .
Pierdol się .
zaraz zlecą się gimbo onaniści i piwka polecą , oczywiście temat zaraz będzie na głównej .
robi się z tego portalu kwejk 2 .
Jeżeli ktoś pamięta wstawkę o Karachan.org oraz bardzo ostrą reakcje z ich strony (nowe zabezpieczenia itp ) .
Anonki boją że z ich chanem stanie się to samo co sadistikiem , fala dzieciaków liczące na sławę w internecie zaleją i zniszczą unikalną społeczność a portal zacznie być modnym gówno podobnym demoto-kwejkiem .
Nie pozdrawiam .
Pierdol się .
Mogę ją w tej cenie dorywczo orać.... no do października, to może więcej niż dorywczo...
Macie coś?
Tak, Stoperan. Bo cię chyba posrało
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tak, Stoperan. Bo cię chyba posrało
Może ktoś z upów mi wytłumaczyć co takiego napisała nie tak? Bo same hejty a nie widzę nic dziwnego.
Ogłoszenie, które można dopasować do przeciętnej studentki! To co opisała to absolutna norma przy wynajmowaniu, a i z kasą nie poskąpiła. Skończcie gimbazować i skończcie gimbazę, zróbcie maturę i idźcie na studia, to zobaczycie, że dziewczyna jest normalna. Banda hejtujących lemingów. Zaraz będzie główna, a najlepszym komendarzem będzie pewenie zdjęcie cycków lub jakiś hejt. Droga administracją: sadol zaczyna przypominać srejka i inne gówna!
Co napisałą nie tak? Oj jest to bardzo proste, postawiła wiele wymagań, fakt że uzasadnionych jednak wydźwięk tego jako całości nasuwa skojarzenie z małą rozpieszczoną dziewczynką, proste prawda? No i kwestia metrażu jest rozbrajająca jak dla mnie Zresztą ja mieszkania na studiach raczej szukam w inny sposób niż czekanie aż ktoś mi coś zaproponuje, przecież najlepsze lokale już będą dawno zajęte, trzeba ruszyć dupę z przed kompa a nie liczyć na to że ktoś załatwi temat za ciebie. Więc tak jest to zabawne ogłoszenie bo dziewczyna liczy że ktoś ją wyręczy w pewnym stopniu. Głupia cipa
przecież napisała że zapłaci 750zł za 9m2,więc jeśli ktoś ma mieszkanie dwu lub trzypokojowe,jeden pokój wynajmie dwóm takim studentkom i ma 1500zł miesięcznie,mi się wydaje dobry interes.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów