Najbardziej sadystyczne jest życie. Przekonałem się o tym dzisiaj gdy po 4 latach studiowania Budownictwa, zaliczając wzloty i upadki zostałem bezpowrotnie wydalony ze studiów... Jebać licea i wmówione nam pierdoły na temat ich i studiów :/ Gimnazjaliści wybierajcie technika i żyjcie z jakimikolwiek perspektywami pracy i zawodu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie słuchajcie gimbazjaliści, po technikum będziecie tak samo w dupie.
Jaranie się studiami to pedalstwo, a inżynierzy i humaniści, to ciota i chuj.
LeweOkoSaurona napisał/a:
Jaranie się studiami to pedalstwo, a inżynierzy i humaniści, to ciota i chuj.
Mówi przyszły inżynier studiów technicznych...
Inżynier nauk humanistycznych.
Studia techniczne to gówno, chyba że jesteś pasjonatem z nad przeciętnymi zdolnościami. Plus jest taki, że jest po tym praca. Jak się odbębni ten tytuł, to stresować się już potem nie ma czym, bo i tak zwykle ma się robotę za minimalną krajową, więc jak Cię wypierdolą (albo co bardziej prawdopodobne, firma sama się rozleci, jak wszystko w tym kraju), to najwyżej pójdziesz do Lidla, albo (jeśli lubisz swoje zajęcie) do jakiejś innej prywatnej firmy spod bandery "ilu potrzeba murzynów by wyrąbać las ---> jednego, niech zapierdala po godzinach jak się nie wyrabia". Najważniejsze to jakiś staż podłapać, by było co do CV wklepać, bo po studiach i tak się chuja umie, co najwyżej rozwiązywać biegle całki lub inne gówno z którego jest zerowy pożytek, a służy ino nabijaniu przez uczelnię kasy z wpisów warunkowych.
Poza tym na studiach zapierdalasz i płacisz (wynajem, dojazdy, warunki, niekiedy korepetycje jak prowadzący w chuja leci), a po studiach zapierdalasz i Tobie płacą, co prawda rozmoczonymi okruchami po kromce od czerstwego chleba, ale lepsze to niż wieczne użerania się z dziekanatem i płacenie za dojazdy krocie, bo leniwa pinda nie ma czasu przez pół roku legitymacji podbić. Zawsze też możesz założyć firmę, zadłużyć się, nie mieć na wypłaty dla pracowników i stać się "skurwysynem i wyzyskiwaczem". Ale i to nie jest najgorsze - sam nie zostaniesz. Windykacja będzie dzwonić częściej, niż teściowa z zaproszeniem na herbatniki.
Niby nas to wszystkich jebie, ale się wykażę odrobiną empatii: Szkoda chopie, sam na czwartym roku żem miał takie jazdy, że już mało żem tego nie popierdolił. Sobie postawiłeś wysoko poprzeczkę, teraz będziesz mieć niższe wykształcenie niż imprezowicz po socjologii, ale po fakcie, kto by się tam takimi pierdołami przejmował. Dziś już te wszystkie magistry chuja znaczą, a jak jesteś ogarnięty i bystry (a skoro dotrwałeś do czwartego roku na tak pojebanym kierunku, to pewnie tak jest), to sobie poradzisz.
Tyle że budowlankę i takie tam odradzam, chyba że Twoim planem na życie jest harówka, walki z urzędasami i zachlanie się z rozpaczy na śmierć.
Przyszłość jest po zawodówkach, nie słuchajcie mam!
Poza tym na studiach zapierdalasz i płacisz (wynajem, dojazdy, warunki, niekiedy korepetycje jak prowadzący w chuja leci), a po studiach zapierdalasz i Tobie płacą, co prawda rozmoczonymi okruchami po kromce od czerstwego chleba, ale lepsze to niż wieczne użerania się z dziekanatem i płacenie za dojazdy krocie, bo leniwa pinda nie ma czasu przez pół roku legitymacji podbić. Zawsze też możesz założyć firmę, zadłużyć się, nie mieć na wypłaty dla pracowników i stać się "skurwysynem i wyzyskiwaczem". Ale i to nie jest najgorsze - sam nie zostaniesz. Windykacja będzie dzwonić częściej, niż teściowa z zaproszeniem na herbatniki.
Niby nas to wszystkich jebie, ale się wykażę odrobiną empatii: Szkoda chopie, sam na czwartym roku żem miał takie jazdy, że już mało żem tego nie popierdolił. Sobie postawiłeś wysoko poprzeczkę, teraz będziesz mieć niższe wykształcenie niż imprezowicz po socjologii, ale po fakcie, kto by się tam takimi pierdołami przejmował. Dziś już te wszystkie magistry chuja znaczą, a jak jesteś ogarnięty i bystry (a skoro dotrwałeś do czwartego roku na tak pojebanym kierunku, to pewnie tak jest), to sobie poradzisz.
Tyle że budowlankę i takie tam odradzam, chyba że Twoim planem na życie jest harówka, walki z urzędasami i zachlanie się z rozpaczy na śmierć.
Przyszłość jest po zawodówkach, nie słuchajcie mam!
mishamaster1991 napisał/a:
Jebać licea i wmówione nam pierdoły na temat ich
"a teraz wszystko, czego was nauczyli do tej pory w szkołach możecie wyrzucić do kosza"
KLASYG
a coś nowego?
@up widzę pan do liceum poszedł, czekam na rezultaty, koleżanki które kiedyś poszły do liceum teraz albo studiują i cyckają rodziców, albo są hostessami - ewentualnie te brzydsze na kasie idzie spotkać. Idź pan w chuj
No widzisz śląski pachołku, aj a studiuje, pracuje w branży i zarabiam spoko kase.
Da sie, da sie xD
ALe trzeba wiedzieć komu obciągnąc.
Pozdrawiam
Agata
Da sie, da sie xD
ALe trzeba wiedzieć komu obciągnąc.
Pozdrawiam
Agata
Aaahahahahah kurwa, z budownictwa wyleciał . Japierdole, sądziłem, że najwięskze tumany są w gimnazjach. Ale to chyba jednak nie jest prawda .
Idź do mamy się wypłakać czy coś... trza sie uczyc było. o ile 13latek może tego nie ogarniać to dwudziestolatek juz powinien .
Idź do mamy się wypłakać czy coś... trza sie uczyc było. o ile 13latek może tego nie ogarniać to dwudziestolatek juz powinien .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów