Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak Apokalipsa
B jak Będziesz miał/a dwóje
C (akurat nie pamięam)
D jak do zobaczenia we wrześniu
Także ogólnie pozytywny Pan
tvn24.pl/0,1644329,0,1,wykladowca-zyczy-oblanym-studentom-pracy-w-kfc,...
Akurat będzie moim wykładowcą w tym semestrze (tyle, że nie na UE). Na wykładzie organizacyjnym wydawał się całkiem spoko, chociaż ma dziwne podejście do życia...
no to genialnie, a potem dziwic sie niedouczone tempe chuje wychodza w swiat
Kiedyś wykładowcy mieli jakieś zasady i np. nie wolno było nawet powiedzieć uczniowi/studentowi czegoś w stylu "Pan się nie nadaje i należy zrezygnować".
Obudzą się jak to zwykle bywa kiedy ktoś faktycznie sobie coś zrobi (na tym linoleum) i ciekaw jestem jak ten Wielki Wszechmogący w posiadaniu wszystkich mądrości pseudo naukowiec się będzie wtedy czuć.
Oj też mi się wydaje, że to oleje ...
takie to życiowe xD
Na szczęście u mnie nie ma takich "hardkorów" xD
Nansze, ale za to na filozofii jest prof. Ibek xD
Zdawanie na UE we Wrocławiu mikroekonomii obrosło legendą. Akurat dr. Scheuer nie należy do krwiożerczego tria jakim jest J. Szapiel, G. Wrzeszcz-Kamińska (sam mam u niej warunek) oraz B. Klimczak. Nie radze pisać podań o komis bo i tak ich nie zdacie. 300 zł na warunek i do przodu
Edit. Dla nie wtajemniczonych, mikroekonomii na UE we Wroc trzeba uczyć się samemu w domu ew. na wykładach. Na ćw. ćwiczeniowcy sprawdzają dogłębnie czego do tej pory się nauczyliście, a i niech cię ręka boska broni przed zadaniem pytania:
-Ale czy mogła by mi pani to wytłumaczyć?
-Co to znaczy "wytłumaczyć?"? Nie nauczył się pan? W takim razie niech pan wyjdzie z sali bo nie jest pan gotowy aby uczestniczyć w zajęciach. 3 pkt karne i żegnam
Ja jestem na Informatyce i Ekonometrii na ZIFie i jakoś u nas z mikroekonomią (z Jasińskim) nie było większych problemów. Gorzej było z analizą np.
Moim zdaniem osoba, która idzie na uczelnię ekonomiczną, musi mieć jakiekolwiek o pojęcie o tego typu przedmiotach.
Nie do końca rozumiem to zainteresowanie tematem, nagłaśnianie sprawy i wysyłanie wiadomości na maile władz ue, ponieważ tak naprawdę robią one większą krzywdę tym osobom, które mają zdawać poprawkę/ komisa/ starać się o warunek, niż w/w profesorowi.
BTW właśnie zmienił wpis na swojej stronie:
U mnie jest pani doktor, która cierpi na kłopoty z "jenzykiem polskim" i mówi mniej-więcej tak:
"ja se tutej siondę, a wy se chwile zaczekacie" oczywiście należy do tego dołożyć wieśniacko-buracki akcent...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów