📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a u mnie sa tylko boja sie wyrazic swoje uczucia
Za coś takiego to dyscyplinarnie powinni go usunąć.
Hardkor nie hardkor ... raczej zwykła szuja i debil. Powinien jeszcze napisać przez kogo nie zaliczyli.
Hardkor nie hardkor ... raczej zwykła szuja i debil. Powinien jeszcze napisać przez kogo nie zaliczyli.
Niemiecka pała
Balbados napisał/a:
Za coś takiego to dyscyplinarnie powinni go usunąć.
wiesz, masz 22 lata, więc to twoje pokolenie. Ci "studenci", którzy nie zaliczyli,są niestety produktami nowej epoki. Mam do czynienia z takimi młodymi ludźmi przez CV, które przesyłają do firmy, w której pracuję. Uwierz mi- czytając, że ktoś ma wyższe wykształcenie i jednocześnie pisze kwiatki w stylu":
"Hciałbym pracować w waszej firmie... mojimi głównymi zainteresowaniami są sport i podruże... umiem internet..."
To tylko przykłady braków w wykształceniu językowym, ale jednocześnie pokazuje poziom ogólny. Dzisiejsi studenci już nawet nie stosują zasady 3xZ (zakuć, zaliczyć, zapomnieć)- pomijają pierwszy jej człon...
Widzę, że w kimś obudził się doktor Freud;] Napisz o tym książkę! Poza tym od kiedy wypowiedź zaczyna się małą literą Panie Zjadłemwszystkierozumy?
Swoją drogą doktor Szapiel ma chyba konkurencję
Swoją drogą doktor Szapiel ma chyba konkurencję
wśród na jest zdrajca... już to jest na demotach...
sickboi napisał/a:
Widzę, że w kimś obudził się doktor Freud;]
Widzę, że przynajmniej nazwisko utkwiło ci w głowie. Gdybyś jeszcze wiedział coś więcej o tym, czym Freud się zajmował, to byś na ślepo nie strzelał.
I nie, nie zjadłem wszystkich rozumów. Podałem tylko suche fakty. Boli cię, że twoi rówieśnicy są nieukami? Słusznie.
gregohr napisał/a:
"Hciałbym pracować w waszej firmie... mojimi głównymi zainteresowaniami są sport i podruże... umiem internet..."
Mnie bardziej rozwala jak ktoś pisze, że jest "inteligętny"
BTW To strona mojej uczelni i podobno facet znany jest ze specyficznego poczucia humoru. Sama jednak tego nie sprawdziłam, ponieważ mikroekonomię miałam z kimś innym. Nie zmienia to faktu, że na tej uczelni spotkałam się z dużo większym chamstwem ze strony wykładowców.
na kazdej uczelni jest taki kwiatek, tylko trzeba na niego trafic
U mnie np pewien szanowny doktorek, imienia i nazwiska nie podam bo on moze siedziec na tej stronie , pamietam ze zwyzywal nas ze mało sie uczymy a tylko dupczymy sie po akademikach i miał racje ;].
Chociaz mnie tez cholernie wkurza ze totalne głaby dotarły na 3 rok którzy kompletnie nic nie umieja.
U mnie np pewien szanowny doktorek, imienia i nazwiska nie podam bo on moze siedziec na tej stronie , pamietam ze zwyzywal nas ze mało sie uczymy a tylko dupczymy sie po akademikach i miał racje ;].
Chociaz mnie tez cholernie wkurza ze totalne głaby dotarły na 3 rok którzy kompletnie nic nie umieja.
Zgadzam się gregohrem. Aktualnie jestem na studiach i przeraża mnie jak ludzie podchodzą do całej sprawy. U mnie w grupie jest koleś, który ma warunek i nie wiem jakim cudem zaliczył semestr, bo ze wszystkiego oblewał. I jak pomyślę, że później zostanie on inżynierem, potem magistrem to się boję o przyszłość. I takich osób jest multum... Nie raz słyszałam "Ale ja tu przyjechałam studiować, a nie się uczyć! Helołł!"
Zdawanie na UE we Wrocławiu mikroekonomii obrosło legendą. Akurat dr. Scheuer nie należy do krwiożerczego tria jakim jest J. Szapiel, G. Wrzeszcz-Kamińska (sam mam u niej warunek) oraz B. Klimczak. Nie radze pisać podań o komis bo i tak ich nie zdacie. 300 zł na warunek i do przodu
Edit. Dla nie wtajemniczonych, mikroekonomii na UE we Wroc trzeba uczyć się samemu w domu ew. na wykładach. Na ćw. ćwiczeniowcy sprawdzają dogłębnie czego do tej pory się nauczyliście, a i niech cię ręka boska broni przed zadaniem pytania:
-Ale czy mogła by mi pani to wytłumaczyć?
-Co to znaczy "wytłumaczyć?"? Nie nauczył się pan? W takim razie niech pan wyjdzie z sali bo nie jest pan gotowy aby uczestniczyć w zajęciach. 3 pkt karne i żegnam
Edit. Dla nie wtajemniczonych, mikroekonomii na UE we Wroc trzeba uczyć się samemu w domu ew. na wykładach. Na ćw. ćwiczeniowcy sprawdzają dogłębnie czego do tej pory się nauczyliście, a i niech cię ręka boska broni przed zadaniem pytania:
-Ale czy mogła by mi pani to wytłumaczyć?
-Co to znaczy "wytłumaczyć?"? Nie nauczył się pan? W takim razie niech pan wyjdzie z sali bo nie jest pan gotowy aby uczestniczyć w zajęciach. 3 pkt karne i żegnam
haaa, moj wykładowca xD trzeba przyznac jest zdeczka pomylony ale zdac u niego nie jest az tak trudno poniewaz caly test jest na zasadzie "prawda" lub "fałsz"
xxxxgladxxx napisał/a:
haaa, moj wykładowca xD trzeba przyznac jest zdeczka pomylony ale zdac u niego nie jest az tak trudno poniewaz caly test jest na zasadzie "prawda" lub "fałsz"
no to genialnie, a potem dziwic sie niedouczone tempe chuje wychodza w swiat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów