Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym temacie najśmieszniejsi są wszyscy absolwenci Wyższych Szkół Wypasania Byków, którzy najchętniej ogłosiliby dżihad na wszystkich wykładowców śmiących posiadać poczucie humoru.
śmiej Ty mieć poczucie humoru do takiego fajfusa to zobaczysz, który dzień dłuższy...
Mikroekonomia to był największy absurd na moich studiach. Absolutnie nieżyciowe i nikomu w praktyce niepotrzebne
Pan Scheuer na pierwszym wykładzie powiedział dokladnie takie słowa. Tego czlowieka trzeba poznać, kompletny luzak z bardzo ciekawym poczuciem humoru i podejsciem do świata. Nie rozumiem tego całego oburzenia... Widać w naszym kraju nikt nei wie co to ironia lub sarkazm... Pozdrawiam "tempego" kolege i życze mu udanej pracy przy łopacie
Ja sie kiedys spotkałem ze pisze sie "tempe chuje" a ty odrazu rzuciles sie jak szczerbaty na suchary ale skoro uraziłem twoja humanistyczna dusze to prosze o wybaczenie, słaniam sie na kolanach!
łoł, następny internetowy pseudo inteligent ktoremu w zyciu nie wyszło kocham forum onetu i komentarze na sadisticu
widac, a zanadto
Ja sie kiedys spotkałem ze pisze sie "tempe chuje"
to chyba jak z kolegą na gg rozmawiałeś
Chcial byc smieszny czy ki chu* ?
Zalosne.
Chcial byc smieszny czy ki chu* ?
może po prostu wkurwił się poziomem wiedzy studentów, którzy przyszli na egzamin?
wiesz, masz 22 lata, więc to twoje pokolenie. Ci "studenci", którzy nie zaliczyli,są niestety produktami nowej epoki. Mam do czynienia z takimi młodymi ludźmi przez CV, które przesyłają do firmy, w której pracuję. Uwierz mi- czytając, że ktoś ma wyższe wykształcenie i jednocześnie pisze kwiatki w stylu":
"Hciałbym pracować w waszej firmie... mojimi głównymi zainteresowaniami są sport i podruże... umiem internet..."
taaa.. oczywiście kieeeedyś to były stuuuudia..
najlepiej wpierdolić wszystkich do jednego wora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów