Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo jesteś zwykłym wieśniakiem i nawet nie wiesz co to studniówka. Bal, gdzie powinien być elegancki strój, uroczysta atmosfera, polonez... To nie dyskoteka
Szkoła tak pozwoliła. Młodzież taka jaką ją wychowali.To nie wina laski ona nawet nie wie w czym rzecz to kwestia szkolnictwa systemu i tik toka
Szkoła tak pozwoliła. Młodzież taka jaką ją wychowali.To nie wina laski ona nawet nie wie w czym rzecz to kwestia szkolnictwa systemu i tik toka
Zgodzę się z tobą bez dwóch zdań. Trochę wstyd dla szkoły, ale w tych czasach przy małych wpadkach można zaistnieć. Może jeszcze tej dziewczynie będą dziękować hehe
Same pedały na sadolu, laska ubrała się odsłaniając bieliznę a ci k🤬a narzekają. 🤦♂️
Nie każdy jest stulejarzem jak ty aby na widok damskiej bielizny od razu się ślinić i walić kapucyna.
Dorośniesz, zmądrzejesz i się przekonasz, że są miejsca i sytuację gdzie wymagany jest stosowny ubiór.
1. Artyści to przeważnie indywidua,
2. Ubiór faktycznie odważny, ale wielkie mi halo w wieku w którym każdy się buntuje,
3. Jak komuś się nie podoba takie zestawienie - płeć piękna, młodość, uroda, odwaga i taki ubiór to chyba czas się przyznać do pedalstwa

Na pewno na Waszych studniówkach każdy był porządny, trzeźwy i dobrze ubrany, a imprezę zaczęliście od wspólnej modlitwy.
Nie każdy jest stulejarzem jak ty aby na widok damskiej bielizny od razu się ślinić i walić kapucyna.
Dorośniesz, zmądrzejesz i się przekonasz, że są miejsca i sytuację gdzie wymagany jest stosowny ubiór.
Już jestem mocno dorosły i dlatego wiem co mówię, nie warto się przejmować co mówią o Tobie ludzie, rób co jest dla Ciebie dobre. Ja bym nie narzekał jakby na mojej studniówce laski były tak ubrane.
zajrzałam w podany link, zdjęcia na pewno nie są z tej studniówki
Jest. Można zobaczyć nawet nagranie. Prosze:
wloclawek.naszemiasto.pl/studniowka-2025-liceum-sztuk-plastycznych-we-...
Już jestem mocno dorosły i dlatego wiem co mówię, nie warto się przejmować co mówią o Tobie ludzie, rób co jest dla Ciebie dobre. Ja bym nie narzekał jakby na mojej studniówce laski były tak ubrane.
W tym wypadku zgadzam się w zupełności.
Jest. Można zobaczyć nawet nagranie:
a dzięki, faktycznie... jak to plastyk, to zwykle jest ciekawiej

Brawo!
No i o tej szerokiej co jej nie wyszczupliło też mówią!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie