Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dildowagins 2025-01-21, 16:12
Wypatrujcie jej na of/.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Cryo 2025-01-21, 16:31
RozjebieCiMatke napisał/a:

3. Jak komuś się nie podoba takie zestawienie - płeć piękna, młodość, uroda, odwaga i taki ubiór to chyba czas się przyznać do pedalstwa

Może czas dorosnąć i zrozumieć, że po prostu nie wypada? To studniówka, a nie rozmowa kwalifikacyjna do sex-shopu.
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 16:35 4
@Cryo: Nie wypada, to udawać, że nam sk🤬ysyny z Wiejskiej kraju nie okradają, godła polskiego nie opluwają i flagą narodową dupy nie wycierają.
Drzazgę w cudzym oku dostrzegasz, a kłody w swoim nie widzisz.
Będzie honorowy naród, to będziemy wtedy dyskutować o tym, co panienkom na studniówce wypada, bo inaczej, to jest zwykła hipokryzja, mości panie.
Zgłoś
Kosmodysk 2025-01-21, 16:47
Ruda, jesteś na sadolu? Pokaż cycki dla nas
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-01-21, 16:48
Zajebista! Takich właśnie kobiet potrzeba więcej na tym świecie!
Zgłoś
Sascha 2025-01-21, 17:01 1
plodzimierz napisał/a:

Nie każdy jest stulejarzem jak ty aby na widok damskiej bielizny od razu się ślinić i walić kapucyna.
Dorośniesz, zmądrzejesz i się przekonasz, że są miejsca i sytuację gdzie wymagany jest stosowny ubiór.

Co, konar już nie płonie?
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-01-21, 17:14 1
pszkks napisał/a:

Później chłopa pozna i będzie się cieszył, że ma takie ciało dla siebie, a cała szkoła już ja widziała za młodych lat hahaha

Widzieć każdy może, dotykać tylko ten jedem! Mam nadzieję i trzymam kciuki za tą dziewczynę!
Zgłoś
Adis19844 2025-01-21, 17:53 1
Ja p🤬le oni 30 lat kiblowali w tym liceum, że tak staro wyglądają ?

podpis użytkownika

Sram na ruskie onuce.
Zgłoś
Cryo 2025-01-21, 18:13 1
Andrzejas napisał/a:

@: Nie wypada, to udawać, że nam sk🤬ysyny z Wiejskiej kraju nie okradają, godła polskiego nie opluwają i flagą narodową dupy nie wycierają.
Drzazgę w cudzym oku dostrzegasz, a kłody w swoim nie widzisz.
Będzie honorowy naród, to będziemy wtedy dyskutować o tym, co panienkom na studniówce wypada, bo inaczej, to jest zwykła hipokryzja, mości panie.

W jaki sposób babskie gacie połączyłeś ze złodziejami z wiejskiej, godłem i flagą narodową? Powinieneś iść do Familiady. To ja mam pytanie za 100 punktów. Który kraj jest w takim razie tak honorowy, że można w nim legalnie krytykować taki strój?
Zgłoś
the_mask 2025-01-21, 18:15 1
Już kiedyś o tym przepowiadali...

Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 18:22 1
Cryo napisał/a:

W jaki sposób babskie gacie połączyłeś ze złodziejami z wiejskiej, godłem i flagą narodową? Powinieneś iść do Familiady. To ja mam pytanie za 100 punktów. Który kraj jest w takim razie tak honorowy, że można w nim legalnie krytykować taki strój?

Żaden. Dlatego nie czepiaj się, co wypada cudzej córce na studniówce.
Połączyłem godność panny z godnością człowieka i spasowało się na gładko. W czym jeszcze Ci pomóc?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-21, 18:48 1
pazuzu napisał/a:

Same pedały na sadolu, laska ubrała się odsłaniając bieliznę a ci k🤬a narzekają. 🤦‍♂️

zgadzam się, same pedały.
Bardzo zdrowa samica.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-21, 18:49
Studniówka ? Ci ludzie wyglądają mocno po trzydziestce.
Zgłoś
Cryo 2025-01-21, 19:28
Andrzejas napisał/a:

Żaden. Dlatego nie czepiaj się, co wypada cudzej córce na studniówce.
Połączyłem godność panny z godnością człowieka i spasowało się na gładko. W czym jeszcze Ci pomóc?

Połączyłeś godność panny z godnością człowieka i wyszła z tego równania laska świecąca na studniowce w gaciach i staniku? Jakby szedł tam gość w gaciach, to też byś klaskał, czy do niego już byś się nie ślinił?
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-21, 19:34
Cryo napisał/a:

Połączyłeś godność panny z godnością człowieka i wyszła z tego równania laska świecąca na studniowce w gaciach i staniku? Jakby szedł tam gość w gaciach, to też byś klaskał, czy do niego już byś się nie ślinił?

Nie. Byłbym zgorszony nim tak samo, jak nią, bo to przecież studniówka, ale nie odzywałbym się na ten temat, bo na ostatnich wyborach musiałem zagłosować, jak reszta rodaków, czyli nie na dobro, a mniejsze zło. To odbiera mi głos w dyskusji o tym, co wypada, a co nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem