Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org3. Jak komuś się nie podoba takie zestawienie - płeć piękna, młodość, uroda, odwaga i taki ubiór to chyba czas się przyznać do pedalstwa
Może czas dorosnąć i zrozumieć, że po prostu nie wypada? To studniówka, a nie rozmowa kwalifikacyjna do sex-shopu.
Drzazgę w cudzym oku dostrzegasz, a kłody w swoim nie widzisz.
Będzie honorowy naród, to będziemy wtedy dyskutować o tym, co panienkom na studniówce wypada, bo inaczej, to jest zwykła hipokryzja, mości panie.
Nie każdy jest stulejarzem jak ty aby na widok damskiej bielizny od razu się ślinić i walić kapucyna.
Dorośniesz, zmądrzejesz i się przekonasz, że są miejsca i sytuację gdzie wymagany jest stosowny ubiór.
Co, konar już nie płonie?
Później chłopa pozna i będzie się cieszył, że ma takie ciało dla siebie, a cała szkoła już ja widziała za młodych lat hahaha
Widzieć każdy może, dotykać tylko ten jedem! Mam nadzieję i trzymam kciuki za tą dziewczynę!
podpis użytkownika
Sram na ruskie onuce.@: Nie wypada, to udawać, że nam sk🤬ysyny z Wiejskiej kraju nie okradają, godła polskiego nie opluwają i flagą narodową dupy nie wycierają.
Drzazgę w cudzym oku dostrzegasz, a kłody w swoim nie widzisz.
Będzie honorowy naród, to będziemy wtedy dyskutować o tym, co panienkom na studniówce wypada, bo inaczej, to jest zwykła hipokryzja, mości panie.
W jaki sposób babskie gacie połączyłeś ze złodziejami z wiejskiej, godłem i flagą narodową? Powinieneś iść do Familiady. To ja mam pytanie za 100 punktów. Który kraj jest w takim razie tak honorowy, że można w nim legalnie krytykować taki strój?

W jaki sposób babskie gacie połączyłeś ze złodziejami z wiejskiej, godłem i flagą narodową? Powinieneś iść do Familiady. To ja mam pytanie za 100 punktów. Który kraj jest w takim razie tak honorowy, że można w nim legalnie krytykować taki strój?
Żaden. Dlatego nie czepiaj się, co wypada cudzej córce na studniówce.
Połączyłem godność panny z godnością człowieka i spasowało się na gładko. W czym jeszcze Ci pomóc?

Same pedały na sadolu, laska ubrała się odsłaniając bieliznę a ci k🤬a narzekają. 🤦♂️
zgadzam się, same pedały.
Bardzo zdrowa samica.

Żaden. Dlatego nie czepiaj się, co wypada cudzej córce na studniówce.
Połączyłem godność panny z godnością człowieka i spasowało się na gładko. W czym jeszcze Ci pomóc?
Połączyłeś godność panny z godnością człowieka i wyszła z tego równania laska świecąca na studniowce w gaciach i staniku? Jakby szedł tam gość w gaciach, to też byś klaskał, czy do niego już byś się nie ślinił?
Połączyłeś godność panny z godnością człowieka i wyszła z tego równania laska świecąca na studniowce w gaciach i staniku? Jakby szedł tam gość w gaciach, to też byś klaskał, czy do niego już byś się nie ślinił?
Nie. Byłbym zgorszony nim tak samo, jak nią, bo to przecież studniówka, ale nie odzywałbym się na ten temat, bo na ostatnich wyborach musiałem zagłosować, jak reszta rodaków, czyli nie na dobro, a mniejsze zło. To odbiera mi głos w dyskusji o tym, co wypada, a co nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie