Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cryo 2025-01-21, 20:18
Andrzejas napisał/a:

Nie. Byłbym zgorszony nim tak samo, jak nią, bo to przecież studniówka, ale nie odzywałbym się na ten temat, bo na ostatnich wyborach musiałem zagłosować, jak reszta rodaków, czyli nie na dobro, a mniejsze zło. To odbiera mi głos w dyskusji o tym, co wypada, a co nie.

Świetne argumenty. Od dziś nic nie robię, bo ci z wiejskiej i tak kradną, a jak mnie zapytają, czy moja córka może jechać z ubogacaczami do Dubaju, to powiem, że nie wypada mi mieć zdania, bo musiałem wybrać mniejsze zło w wyborach. Dla lepszego efektu założę koszulkę z orłem i zapuszczę wąsa, żeby wyglądać, jak zmęczony życiem wujas z depresją, który potrafi przy rodzinnym obiedzie gadać jedynie o polityce.
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-21, 20:25
Cryo napisał/a:

to powiem, że nie wypada mi mieć zdania

Od 2:30

Zgłoś
Cryo 2025-01-21, 20:45
@Dostojny: ze względy na ostatnie wybory nie mogę tego skomentować
Zgłoś
Wiktoria888 2025-01-21, 21:41
Mówcie sobie co chcecie. O modzie, o tym, o tamtym. To jest po prostu niesmaczne żeby na taką uroczystość się tak ubrać. Co z tego, że założyła jakiś obrus, skoro doskonale wszystko widać i tak.
Jestem kobietą i w życiu bym się tak nie ubrała, a na miejscu nauczycieli bądź organizatorów po prostu bym ja stamtąd wyrzuciła
Zgłoś
mazga50 2025-01-21, 22:04
Quassar napisał/a:

A to suka, a sobie kiecke wybrała...

Niekoniecznie. W słabym świetle, takie koronki nie są tak prześwitujące. Nie przewidziała takich świateł na sali.
Zgłoś
420710247365 2025-01-21, 22:12
Jak to mówią, dach zardzewiały to w piwnicy pewnie mokro...
Zgłoś
Jonny762 2025-01-21, 22:15
Idealna kandydatka na żonę,chyba nie cierpi na uporczywy ból glowy
Zgłoś
impah 2025-01-21, 23:56
moje miasto xD
Zgłoś
~CanesPL 2025-01-22, 0:18
Czepiają się laski, a być może jest jedyną która na tą imprezę założyła majtki...

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Wombat212 2025-01-22, 0:48
Utyte k🤬isko. Już nie wie jak na siebie uwagę zwrócić.
Zgłoś
mp_toujane 2025-01-22, 2:01
Co wy p🤬licie pedały. Zacne dupsko i uda.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-22, 3:49
Nie wiedziałem, że w wieczorówkach obchodzą studniówkę
Jak widać nawet internetowe kurewki chcą mieć dyplomy
Zgłoś
bialy_alfons 2025-01-22, 13:32
Nawet konia bym do niej nie zwalił
Zgłoś
przemekkaro 2025-01-23, 11:08
Ma już ktoś jej fb , inst ?
Zgłoś
ChwałaOsranejKacapii 2025-01-23, 23:42
wpuścić k🤬y na salony to lewactwo ich tego nauczyło że bycie k🤬ą to jest teraz zawód i coś czym można się chwalić a ta tutaj długo nie pożyje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem