Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Andrzejas napisał/a:
Nie. Byłbym zgorszony nim tak samo, jak nią, bo to przecież studniówka, ale nie odzywałbym się na ten temat, bo na ostatnich wyborach musiałem zagłosować, jak reszta rodaków, czyli nie na dobro, a mniejsze zło. To odbiera mi głos w dyskusji o tym, co wypada, a co nie.
Świetne argumenty. Od dziś nic nie robię, bo ci z wiejskiej i tak kradną, a jak mnie zapytają, czy moja córka może jechać z ubogacaczami do Dubaju, to powiem, że nie wypada mi mieć zdania, bo musiałem wybrać mniejsze zło w wyborach. Dla lepszego efektu założę koszulkę z orłem i zapuszczę wąsa, żeby wyglądać, jak zmęczony życiem wujas z depresją, który potrafi przy rodzinnym obiedzie gadać jedynie o polityce.
Mówcie sobie co chcecie. O modzie, o tym, o tamtym. To jest po prostu niesmaczne żeby na taką uroczystość się tak ubrać. Co z tego, że założyła jakiś obrus, skoro doskonale wszystko widać i tak.
Jestem kobietą i w życiu bym się tak nie ubrała, a na miejscu nauczycieli bądź organizatorów po prostu bym ja stamtąd wyrzuciła
Jestem kobietą i w życiu bym się tak nie ubrała, a na miejscu nauczycieli bądź organizatorów po prostu bym ja stamtąd wyrzuciła
Quassar napisał/a:
A to suka, a sobie kiecke wybrała...
Niekoniecznie. W słabym świetle, takie koronki nie są tak prześwitujące. Nie przewidziała takich świateł na sali.
Czepiają się laski, a być może jest jedyną która na tą imprezę założyła majtki...
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Nie wiedziałem, że w wieczorówkach obchodzą studniówkę
Jak widać nawet internetowe kurewki chcą mieć dyplomy

Jak widać nawet internetowe kurewki chcą mieć dyplomy
wpuścić k🤬y na salony to lewactwo ich tego nauczyło że bycie k🤬ą to jest teraz zawód i coś czym można się chwalić a ta tutaj długo nie pożyje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie