Hardcore polonez!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
eclipse2004 napisał/a:
No żesz kurwa jeszcze Hymn Polski zremiksujcie....
Kuba Wojeówdzki
odcinek z Marcinem Millerem i Katarzyną Grocholą
pod koniec Miller odpierdala hymn Polski w wersji disco polo
Edycja:
Specjalnie pobrałem z youtube i załadowałem z kompa. Trzeba sobie radzić.
moonset napisał/a:
Kuba Wojeówdzki
odcinek z Marcinem Millerem i Katarzyną Grocholą
pod koniec Miller odpierdala hymn Polski w wersji disco polo
Edycja:
Specjalnie pobrałem z youtube i załadowałem z kompa. Trzeba sobie radzić.
rozjebało mi bębenki a moje dusza (choć mało) ale zawsze patriotyczna krwawi...
28 stycznia też mam studniówkę i zamierzam zrobić wszystko by powtórzyć ten numer na swojej imprezie. A w klasie będę miał 100% poparcia ;] W końcu jesteśmy dziećmi SADISTICA :]
@sloniu53: nie, jestescie po prostu dziecmi... kurwa
w koncu kurwa zwykły poldek wyparty zwyklym techno.Postęp jest tak?gitarka.
Ja tylko żałuję, że nie było partii metalowych, punkowych, ew. rockowych.
Jak tak czytam wypowiedzi pod filmikiem to mam wrażenie że połowa osób (albo i wiecej) to chyba nawet nie ma matury a na studniówke to szła jako partner i było to dla niej wielkim przeżyciem. Jestem patriotą i to wielkim. I na pewno nie uważam to za profanacje czy coś w tym stylu. Dla mnie to mogą nawet hymn polski zmiksować żeby sie ludzie przy tym bawili. Chociaż cały świat by go znał.
A odnośnie samego poloneza na studniówce to jest to sprawa tak smętna i beznadziejna że brak słów. Na dobrą sprawe to nikt nie wie po jaką cholere sie to tańczy i co to ma na celu. Fakt jest taki że połowa dzieci ma platfusa i wyglada to żałośnie. Jak by go nie było przed samym balem to nikomu by to różnicy nie zrobiło. A ludzie widze że postanowili zrobić jakieś urozmaicenie i nawet to w ucho wpada xD
A odnośnie samego poloneza na studniówce to jest to sprawa tak smętna i beznadziejna że brak słów. Na dobrą sprawe to nikt nie wie po jaką cholere sie to tańczy i co to ma na celu. Fakt jest taki że połowa dzieci ma platfusa i wyglada to żałośnie. Jak by go nie było przed samym balem to nikomu by to różnicy nie zrobiło. A ludzie widze że postanowili zrobić jakieś urozmaicenie i nawet to w ucho wpada xD
fajny pomysł jako bonusowy taniec, ale totalnie popierdolili układ ;]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów