Hardcore polonez!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kuźwa normalnie pokaleczyło mi oczy tym co zobaczyłem i poprzebijało uszy tym remixowym utworem poloneza . jebane techno . a poloneza sobie spierniczyli i to mocno łąmiąc tak piękną tradycję..
Zastanawiam się czy to forum kółka różańcowego czy legionu Maryi ?
Zniszczyli piękną tradycję ... zaraz się wzruszę
Zniszczyli piękną tradycję ... zaraz się wzruszę
a tam pierdolicie. dziewczyny, ściągać podwiązki!
Dobra bania d_b
Bo dzisiaj nic kurwa nie może być normalnie, wszyscy muszą być tacy zwariowani i spontaniczni. Niedługo kurwa dla zabawy będą zupę widelcem jeść a wodę z wanny wylewać kubkiem do zlewu. Pomysł do dupy, widziałem wiele razy i zawsze powiem to samo - normalnie zatańczony polonez wygląda o wiele lepiej.
Jezu kurwa ja pierdolę żenua
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Kocham nasz polski konserwatyzm W regulaminie powinien być punkt o zakazie rejestracji dla skrajnych prawicowców :p Widać że się sami dogadali a nie zrobił za nich wszystko Pan od WFu dobra opcja ;p
Na pewno nie był to pierwszy taniec, tylko po oficjalnej części zatańczyli sobie tak dla jaj.
A mi się wydaje, ze jebać konwenanse a kurwy przypalać żelazkiem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów