📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szef woła.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.
-Siuajoing weź no przynieś mi ćwiartkę kostki. Przy krawężniki brakło.
-eeeeooeejou już się robi szefie.
-No, to jest pracownik. Nawet prądu nie potrzebuje.
juz nogi i druga reke sobie rozjebal na tych kamieniach i jeszcze niczego sie nie nauczyl.
Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
Ja bym mu obcial wyplate bo ewidentnie skurwysyn tanczy w pracy.
nie wydaje się wam jakiś taki... dziwny?
Nie widziałem jeszcze osoby z takim niedowładem, która miała taką masę mięśniową, niesamowite!
T3RMINATOR napisał/a:
Bruce Lee z porażeniem mózgowo-rdzeniowym, w Polsce to już by siedział na wózku i protestował w sejmie że a mały socjal na leczenie. A tu widać że praca czyni go pełnosprawnym obywatelem.
w tym samym biurowcu co ja pracuje gostek z takim porażeniem. Nie wiem co robi, może jest analitykiem może informatykiem tak czy owak takie osoby mogą coś w życiu osiągnąć poza podwyżką socjalu. Takie osoby szanuję.
A tymczasem mojej teściowej usunięto dwa palce i poleciała załatwiać sobie rentę. Dwa palce (nie kciuki) kuźwa uczyniły ją niezdolną do jakiejkolwiek pracy. No i niestety żmija ma teraz więcej czasu na odwiedzanie córki...
@nowynick
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy
pamiętam 17-latkę, której mama wymyśliła chorobę
przez kilka miesięcy wzywała karetkę do jej wymyślonej i udawanej duszności
lekarze się zmieniali i zazwyczaj dawali się nabrać, podając końskie dawki hydrocortyzonu i innych gówien
po przyznaniu dziewczynie renty dolegliwości ustały
do tej pory nie poszła do pracy
myślałem że z dyńki pierdolnie na końcu
Tych kitajców jest tak dużo że nawet dobór naturalny nic nie zdziała.
Uwielbiam, no ubóstwiam filmiki zrobione z gifów, ładują się 20x dłużej niż załadował by się gif ale chuj...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów