holować TIRa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
zajebiscie mocna sprawa
WaszMiso napisał/a:
Tak masz rację, ale gościu się czepił, że typ nazwał to co w filmiku tirem. A sam powiedział, że to ciężarówka.
to teraz ci, kurwa, gościu wytłumaczę, że Goner napisał to w odpowiedzi na:
domage napisał/a:
niewiele trzeba bylo zeby tą ciężarówke wyciągnąć, ledwo szarpnął... byle gówniane auto by dało rade.
WIĘC JEŻELI WPIERDALASZ SIĘ DO ROZMOWY - CZYTAJ WSZYSTKIE KOMENTARZE ZE ZROZUMIENIEM (a szczególnie jak nie jest ich zbyt dużo)
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-12-22, 21:10 ]
uspokój się
thun napisał/a:
Ty chyba jesteś KOREAŃSKI... To jest JAPOŃSKIE jesli coś, ale jeżeli nie odrożniasz no to wybacz ... Mitsubishi i Subaru jakoś najliczniej się widzi właścicielu Matiza na rajdach WRC... Ogarnij, trochę poczytaj i potem pierdol tak bez sensu. Pozdro
"Koreanskie gowno" to dowcip z wywiadu z Holowczycem, reszta mojego postu byla rowniez pisana pol zartem pol serio. Wiem dokladnie czym sie rozni STX od na przyklad M3, bo miewam z nimi przyjemnosc. Na torze nowe M3 wypada znacznie lepiej od nowego STX'a pomimo tego wspanialego 4x4. Kilka twoich pierwszych zdan i wiem, ze wogole nie kumasz bazy, takze nie wdaje sie w dyskusje.
thun napisał/a:
Jestes człowieku tak głupi czy tak nie reformowalny ?
Daruj sobie takie zaczepki w stosunku do mnie - nie twoja liga chlopcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów