Ktoś zauważył rowerzyste w 0:50 w drugim filmie?
Ktoś zauważył rowerzyste w 0:50 w drugim filmie?
Wg przepisów ruchu drogowego lewy pas cały czas ma być wolny - kolesie mimo, że popierdalają po 170km/h, jadą cały czas prawym pasem. Zemdlałem ostatecznie jak w 1:51 koleś w srebrnym samochodzie usunął mu sie z pasa z własnej woli, żeby przejechał szybciej. W Polsce trzeba by było czekać aż sie miną albo trąbić na tumana. Muzyke da sie przezyc.
U nas też są takie przepisy że lewy pas jest tylko do wyprzedzania. I większość kierowców tego przestrzega.
U nas też zjeżdzają samochody z własnej nieprzymuszonej woli i też jest to większość kierowców. Musisz bardzo mało jeździć pisząc takie banialuki, albo co gorsza w ogóle nie masz prawa jazdy i się wypowiadasz.
Polska może taki poziom osiągnie za 300-400 lat przy dobrych wiatrach.
Byłem, widziałem, słyszałem i rozmawiałem z ludźmi którzy tam mieszkają.
- bo tak
- bo jedzie o 5km/h szybciej niż poprzedzający pojazd, ale przecież nie będzie przyspieszał przy wyprzedzaniu bo więcej gazu spali i jeszcze się junkers zepsuje
- bo na prawym pasie są koleiny
- bo będzie skręcał w lewo za 50 km
- bo ograniczenie jest do: 50, 90, 100, 120,140 - więc prowadzi świętą krucjatę i będzie wszystkim pokazywał jak należy jeździć
- inne
prawdopodobnie:
- jeżdżą resorakami po dywanie w ulice
- samochód prowadzili jedynie w wirtualnej rzeczywistości
- podróż samochodem ogranicza się do 5km przejazdów z domu do punktu oddalonego o 20 minut spaceru
- trollują forum
- jeżdżą po zadupiach, gdzie wrony już przez plecy zawracają
bądź:
- to właśnie oni są tymi przyklejonymi do lewego pasa, więc dla nich nie ma problemu.
Problem w naszym kraju z jazdą lewą stroną jest OGROMNY, objeżdżam cały kraj w służbowych delegacjach, non stop za kółkiem i nie ma takiej drogi, takiego miejsca żeby nie trzeba było wyprzedzać prawą stroną całych serii "pędzących" lewym pasem.
Koleś swoim Subaru srogo popierdala po Szwajcarskiej autostradzie
170km/h na autostradzie to jest dla Ciebie "popierdala"? Normalna dynamiczna jazda.
Zapraszam w Sudety.potem piękną drogą wśród gór, na której JEST ASFALT.
Oglądając to zadziwił mnie poziom jazdy i jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu, że nigdy w Polsce nie będzie takiej kultury na drogach jak w krajach niemiecko-języcznych. Wg przepisów ruchu drogowego lewy pas cały czas ma być wolny - kolesie mimo, że popierdalają po 170km/h, jadą cały czas prawym pasem. Zemdlałem ostatecznie jak w 1:51 koleś w srebrnym samochodzie usunął mu sie z pasa z własnej woli, żeby przejechał szybciej. W Polsce trzeba by było czekać aż sie miną albo trąbić na tumana.
dziuzeppeee
Widzę, że doświadczony z Ciebie kierowca... Wyjedź poza piaskownicę, a później się wypowiadaj jak jest na polskich autostradach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów