Film mojej ekipy opowiadający o świecie jednej ze "skrajnych" subkultur. Miłego wieczoru.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no właśnie ja trochę nie kumam, że to jest niby o gimbo-pancurach, co "ćpią acodin i wszczykują marihuanie" ?! To jest ta nowa subkultura ? Po drugie, nie wiem czy to tylko mój problem, ale dialogi są bardzo niewyraźne. Mnie jakoś film nie przekonał, nie zrozumiałem ani akcji, ani przesłania.
Jakby nie bylo jebać faszystów z ONR. :*
Film ogląda się miło, zasłużone piwko leci.
Ale raczej spin między subkulturami już nie ma (bynajmniej "otwarcie")
Sam siedzę w gronie gdzie są te wasze "brudasy" dresy i pedałki i każdy świetnie się dogaduje.
To tylko chyba gimbazjum wykazuje wrogość do innych od siebie:/
Pieprzona przyszłość Polski oO
Ale raczej spin między subkulturami już nie ma (bynajmniej "otwarcie")
Sam siedzę w gronie gdzie są te wasze "brudasy" dresy i pedałki i każdy świetnie się dogaduje.
To tylko chyba gimbazjum wykazuje wrogość do innych od siebie:/
Pieprzona przyszłość Polski oO
hahaha!! dobre xd skrajne subkultury xd jaki punki i ta pseudo-huliganka to skrajne to co powiecie o gothach,cyber-punkach i innych dziwach ;]
Zajebisty montaż i fajne ujęcia momentami. Fabularnie średnio i liczę na Wasz następny film, robiony na spokojnie W każdym razie macie potencjał!!
A co do subkultur obracam się w różnych środowiskach i mogę powiedzieć,że dziś się wszystko przenika. Chociaż jak wczoraj siedziałam w barze z kumplem , usłyszał taki tekst od prawicowego bojówkarza "Wiesz co kurwa, gdybyś nie był ok, to na ulicy dostałbyś po mordzie za same kolczyki" także lekkie spiny są. resztę wieczoru przesiedzieliśmy z nimi.
A co do subkultur obracam się w różnych środowiskach i mogę powiedzieć,że dziś się wszystko przenika. Chociaż jak wczoraj siedziałam w barze z kumplem , usłyszał taki tekst od prawicowego bojówkarza "Wiesz co kurwa, gdybyś nie był ok, to na ulicy dostałbyś po mordzie za same kolczyki" także lekkie spiny są. resztę wieczoru przesiedzieliśmy z nimi.
Dziwne jest ogreślanie metali brudasami, moim zdaniem to dresiki sami powinni się umyć bo więkrzość wygląda jakby jak jezusek w stajence mieszkała
To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.
minusator napisał/a:
To że dobrze zmontowane i nieźle sfilmowane to już pewnie wiecie. Ciekawi mnie sprzęt jakim to zrobiliście. Co do gry aktorskiej to mogło być znacznie lepiej momentami chociaż i tak w porównaniu z podobnymi produkcjami nie macie czego się wstydzić.
dobry aparat w trybie kamery + statecznik z dwu rurek
Dobra skończcie pierdolić bo punk był w latach 90` teraz większość z was jak był prawdziwy punk to siedziała jeszcze na nocniku, film zrobiony jak dla mnie chujowo i beznadziejnie ( nie kurwa nie zrobię lepiej bo się tym nie zajmuję ale jak coś robię to robię to dobrze więc nie pierdolić mi tu "To zrób lepszy"). Tacy z was punkowcy jak z koziej dupy trąbka kiedyś to były ustawki i napierdalanki punk vs łysy łeb a nie kurwa jakieś dresy chuj wie co,tego kiedyś aż tak nie było a teraz pfff dresy nie leją punków bo ich nie ma praktycznie (Stara gwardia już wyginęła) a są teraz ci cali metalowcy co myślą,że są lepsi i mądrzejsi od połowy świata bo słuchają krzyków i trzasków co jest w ogóle bezsensowne, kurwa punk to było coś,słowa,przekaz muzyka można się było przy tym bawić,pić tańczyć a do metalu co? Napierdalać głową w ścianę w rytm muzyki.Chcecie zrobić dobry film?To zróbcie coś z tymi fryzurami i poświęćcie swoje piękne loczki dla upodobnienia się do ludzi o których robicie film a nie tylko "gracie" takie chuju muju,poszukajcie w googlach czegoś o takim stylu życia,popytajcie starszych znajomych o ile takich macie a potem róbcie dobre produkcje a nie chłam.
Ja nie daję piw i nie poklepię po ramieniu mówiąc dobra robota za byle gówno bo zrobione własnoręcznie, jak coś robić to robić to dobrze a nie na odpierdol i chuj
Ja nie daję piw i nie poklepię po ramieniu mówiąc dobra robota za byle gówno bo zrobione własnoręcznie, jak coś robić to robić to dobrze a nie na odpierdol i chuj
Po ZMWie w tych strojach i imagem to swobodnie lataliście chyba dlatego, że w ręku byla kamera;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów