Film mojej ekipy opowiadający o świecie jednej ze "skrajnych" subkultur. Miłego wieczoru.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
że niby o kim to jest
Świetnie zmontowane, wręcz zajebiście! Fabułę zawinę w milczenie, subiektywnie.
Film nadaje się do dowolnego konkursu tzw. "Małych sztuk filmowych".
Smutne ale prawdziwe
wszystko fajnie i przyjemnie, tylko bawi mnie jedna rzesz, a mianowicie to ze jest spina pomiedzy brudasami i pseudo-huliganka ( bo nie moge ich nazwac huliganami)..
po pierwsze nie ma juz takich sytuacji, moze jedynie na Marszu Niepodleglosci i podobnych swietach gdzie lewactwo probuje cos szczekac a pozniej spierdalaja w poplochu, pewnie teraz kazdy sie rzuci i mnie zblizga, bo chlopaki sami zrobili film i fajnie sie oglada i punk not dead.. ale no kurwa mac, w 99,9% to brudasy sa tepione i podobne scierwa.
dzieki,
dobranoc!
po pierwsze nie ma juz takich sytuacji, moze jedynie na Marszu Niepodleglosci i podobnych swietach gdzie lewactwo probuje cos szczekac a pozniej spierdalaja w poplochu, pewnie teraz kazdy sie rzuci i mnie zblizga, bo chlopaki sami zrobili film i fajnie sie oglada i punk not dead.. ale no kurwa mac, w 99,9% to brudasy sa tepione i podobne scierwa.
dzieki,
dobranoc!
Radysh napisał/a:
Świetnie zmontowane, wręcz zajebiście! Fabułę zawinę w milczenie, subiektywnie.
Scenariusz był długi i kompletnie inny, jednak z pewnych powodów mieliśmy tylko 2 dni na nakręcenie całego filmu, stąd to "fabularne zamieszanie"
Te nowoczesne subkultury,które wyrosły z subkultur są prawdziwym zagrożeniem dla jednostki... Są to odłamy tych subkultur, w których nie było miejsca dla większości z tu przedstawionych... Materiał świetny, ode mnie leci piwo.
akodiny wpierdalajo gimbusy jebane
Jak mam być szczery to nie wiem czy zrobiłbym to lepiej, raczej nie. Co nie zmienia faktu że gówno.
1:11 co jak co, ale Pezeta w szeregach kadry aktorskiej to macie.
PimpMyDick napisał/a:
1:11 co jak co, ale Pezeta w szeregach kadry aktorskiej to macie.
a to dla grzany akurat : P
@mdma4871 nom faktycznie tak było kiedyś, że już w komentarzach musisz jechać od "brudasów" i "podobnego ścierwa". Bo przecież wszystko inne niż ty to jest chujowe etc. Zagrożeniem właśnie są tacy kozacy jak ty, mocni w grupie albo tylko w necie. Na drugi raz jak będziesz coś pisać przeanalizuj to (trudne słowo) bo w tym momencie jesteś jebanym hipokrytą, a podobni tobie stawiają ci piwa. Chciałbym zobaczyć ciebie leszczu czy w grupie takich "brudasów" powiedziałbyś im że są brudasami.
I nie, nie utożsamiam się z żadną subkulturą, bo dla mnie to jest debilizm, ale z drugiej strony, jak widzę te jebane spinki o to kto do jakiej subkultury należy, to ręce mi się rozkładają.
I nie, nie utożsamiam się z żadną subkulturą, bo dla mnie to jest debilizm, ale z drugiej strony, jak widzę te jebane spinki o to kto do jakiej subkultury należy, to ręce mi się rozkładają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów