📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
coś po jej ruchach sądze że jest chujowa z ryła. Jakby się nie ruszała to ruchałbym.¹
Nawet matryca w aparacie nie "lata"... Subwoofer na tirze i matryca lata, kurz podniosło a widownia spierdala... i to jest moc.
Allahgbar napisał/a:
coś po jej ruchach sądze że jest chujowa z ryła. Jakby się nie ruszała to ruchałbym.¹
Nigdy nie zaruchasz, oj nigdy.
Moja panna ma 3 subwoofery wmontowane na stałe. Z chuja wiatrak robi.
Akurat osoby takiego pokroju o trzeciej w nocy stoją pod blokiem, żeby normalnych ludzi raczyć pokazem testów wydajności swojego sprzętu audio, niekoniecznie w kategoriach muzycznych.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
wszystko spoko gdyby nie ten kacapski język...
Mogła ściągnąć majtki, ciekawe czy wargi sromowe by jej tak latały
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów