📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Inaczej opowiedziane byłoby śmieszne. Przy opowiadaniu kawałów 30% efektu to sama treść, a 70% to sposób w jaki się opowie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Inaczej opowiedziane byłoby śmieszne. Przy opowiadaniu kawałów 30% efektu to sama treść, a 70% to sposób w jaki się opowie.
To teraz musimy Ciebie zapisać na jakiś kurs aktorski
Sam dowcip jest dosyć śmieszny, ale jak można go tak zjebać w przedstawieniu... Gdyby stanowczo odpowiedział coś w stylu: A, już nie pamiętam, to wyszłoby znacznie lepiej. Jeszcze ten suchy komentarz jaki to on zabawny...
Kurwa program kręcony dla debili przez debili, w którym grają debile. Jeden kretyn z drugim wymyśli żałosny tekst, bo wie, że jakiś naiwny idiota bez życia nagra to i wrzuci do Internetu przysparzając tym samym większej popularności temu czemuś....
Mózg rozjebany ...
Dobry żarcik, niejeden sadol by na to poruchał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów