📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha umarłem ze śmiechu. Nie dość, że wyskoczyła z ryjem bo chciała wymusić chyba szkodę to jej jeszcze auto odjechało
Czy Ona miała pretensje do faceta, że stał jej na drodze gdy ta cofała??

@up , @KapitanBobuch
To nie jest Ukraina czy Brazylii.
Babeczka chciała przeprosić. Zamiast tych przeprosin, powinna oddać prawko komendantowi.
To nie jest Ukraina czy Brazylii.
Babeczka chciała przeprosić. Zamiast tych przeprosin, powinna oddać prawko komendantowi.
W USA jest mnóstwo najmądrzejszych osób i akcja babki z filmu jest normalką. Szła z pretensjami, że wina jest po stronie nagrywającego i gdyby był miękki to dałby sobie wmówić, że to jego wina.

Gamera napisał/a:
W USA jest mnóstwo najmądrzejszych osób i akcja babki z filmu jest normalką. Szła z pretensjami, że wina jest po stronie nagrywającego i gdyby był miękki to dałby sobie wmówić, że to jego wina.
K🤬a, widać wyraźnie jak idąc w stronę kolesia który nagrywał złapała się za ryjec.
I to złapanie się za ryjec, jest bardziej na zasadzie
- Ja p🤬lę, ale zj🤬am
niż
- Ty c🤬ju...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie