Nie no żartuję, widać że miła i skromna dziewczyna
Nie no żartuję, widać że miła i skromna dziewczyna
Ta to Warszawianka zapewne głęboka w gębie i …..
Ja Wam się marzy panna, która obrabiała penisy kilometrami żeby dojść do wprawy to gratuluję gustu...
Jak oglądam takie filimiki to łezka mi się w oku kręci... jedna może Ci ciągnąć po same jaja i jeszcze Ci patrzeć w oczy... a druga (moja) obrabia Ci głowice językiem z zamkniętymi oczyma i to jest jej szczyt możliwości... bo odruch wymiotny ma kiedy głowica przekracza magiczną barierę kłów
Już tak na nią nie narzekaj nie jest taka zła
Jak oglądam takie filimiki to łezka mi się w oku kręci... jedna może Ci ciągnąć po same jaja i jeszcze Ci patrzeć w oczy... a druga (moja) obrabia Ci głowice językiem z zamkniętymi oczyma i to jest jej szczyt możliwości... bo odruch wymiotny ma kiedy głowica przekracza magiczną barierę kłów
znam ten ból
Wyjeb ją na śmietnik, moja bierze aż po jaja bo się nauczyła, jak jesteś pizda to baby niczego w łóżku nie nauczysz. Młody jestem ale trochę dziewuszek obleciałem zanim sie "ustatkowałem" życie jest za krótkie aby przeżyć je bez lodzików.
Wyjeb ją na śmietnik, moja bierze aż po jaja bo się nauczyła, jak jesteś pizda to baby niczego w łóżku nie nauczysz. Młody jestem ale trochę dziewuszek obleciałem zanim sie "ustatkowałem" życie jest za krótkie aby przeżyć je bez lodzików.
Twoja stara i babcią się nie liczą , pewnie nawet nie ruchałeś po tych przechwałkach wnioskuje,kolejny koniobijcą cwel ....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów