Pierożek nadziewany
Pierożek nadziewany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale bym tą w czarnym po gilgotał
a ja obe bym lizał przez całą noc ta w czarnym to i na stojaka można
Ja pierdolę- ale macie gust i małe wymagania. Kijem bym tego nie chciał pogonić...
Ja pierdolę- ale macie gust i małe wymagania. Kijem bym tego nie chciał pogonić...
Wyglądają na zwykłe młode dziewczyny. Czemu byś ich nie chciał? Chociaż nie, nie chcę wiedzieć...
Czemu byś ich nie chciał? Chociaż nie, nie chcę wiedzieć...
Już ci napisałem czemu, a ty dalej się dopytujesz...
Widzę faperzy, że każda wam się podoba- i ta brzydka, i kulawa, i garbata... No cóż- może takim ludziom z małymi wymogami żyje się łatwiej (co nie znaczy lepiej)?!
Już ci napisałem czemu, a ty dalej się dopytujesz...
Widzę faperzy, że każda wam się podoba- i ta brzydka, i kulawa, i garbata... No cóż- może takim ludziom z małymi wymogami żyje się łatwiej (co nie znaczy lepiej)?!
Po Twojej wypowiedzi można faktycznie się domyślić, że gustujesz albo w facetach albo w plastikowych lalach, które z prawdziwą kobietą nie mają nic wspólnego. Skończ poznawać kobiety .jpg
Po Twojej wypowiedzi można faktycznie się domyślić, że gustujesz albo w facetach albo w plastikowych lalach, które z prawdziwą kobietą nie mają nic wspólnego. Skończ poznawać kobiety .jpg
Pozwól chłopcze, że Ci na szybkości wytłumaczę: to nie są kobiety, to niedorozwinięta młodzież. Ani nie wyglądają, ani nie zachowują się jak kobiety. Jestem trochę "za stary" na takie dziewczynki co chodzą po barierkach- ale jeśli Tobie takie imponują, to gratuluję wyboru...
Pozwól chłopcze, że Ci na szybkości wytłumaczę: to nie są kobiety, to niedorozwinięta młodzież. Ani nie wyglądają, ani nie zachowują się jak kobiety. Jestem trochę "za stary" na takie dziewczynki co chodzą po barierkach- ale jeśli Tobie takie imponują, to gratuluję wyboru...
Po prostu masz 40 lat i inne potrzeby/oczekiwania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów