Modelka się znalazła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Modelka się znalazła
Jeeeb w ten pusty łeb!
Ustawka. Która laska z buta z kibla wychodzi? Facet to jeszcze rozumiem.
DupaJasiu123 napisał/a:
Która laska z buta z kibla wychodzi?
Wiele.
Ręką ohydnych drzwi nie dotknie. Ale za to nasra na deskę.
Wiesz, to klasyka u kobiet pewnego rodzaju:
- kolczyk w uchu, kolczyk w nosie, kolczyk w policzku, kolczyk w pępku, kolczyk w sromie, ale w dupę nie, bo „to boli!”.
Lobo24 napisał/a:
Prawdziwe jak moje życie towarzyskie.
Ręką ohydnych drzwi nie dotknie.
Zgadzam się, ale nie z takim impetem
SkoPio1 napisał/a:
W takich miejscach drzwi są tak zasyfione że jeśli tylko się da, ręką nigdy nie otwieram.Wiele.
Ręką ohydnych drzwi nie dotknie.
SkoPio1 napisał/a:
To raczej męski wybryk. A zwłaszcza zasikanie deski.Ale za to nasra na deskę.
Ja w każdym kiblu oprócz własnego zaczynam od przetarcia deski srajtaśmą, po czym jeśli wygląda "czysto" to wykładam tą deskę kawałkami srajtaśmy. Jeśli zaś syf taki jak zwykle w budkach powyżej, trzeba zawisnąć jak helikopter. Niewygodnie ale lepiej tak niż mieć kontakt z brudem poprzednika.
Raz widziałam ciekawy patent: pisuar dla kobiet. Fajnie się z takiego korzysta. Niestety widziałam takowy tylko raz.
SkoPio1 napisał/a:
Przekłute wszystkie części ciała to kurwy nie kobiety; zarówno te z profesji jak i z przekonania.Wiesz, to klasyka u kobiet pewnego rodzaju:
- kolczyk w uchu, kolczyk w nosie, kolczyk w policzku, kolczyk w pępku, kolczyk w sromie, ale w dupę nie, bo „to boli!”.
A w dupę sam możesz spróbować, też ją masz. Zobaczymy czy będzie cię bolało, opowiedz nam jak spróbujesz. Mi wystarczą opowieści, raz zerwany gwint nie odrasta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów