Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Velture 2024-10-19, 11:04 1
baronturbina napisał/a:

Kurczę Velture. Mnie bardziej martwi klin z rana a dokładniej statystyka uzależnienia od alkoholu w Polsce:
W Polsce liczba osób uzależnionych od alkoholu i nadmiernie pijących sięga od 4 do 5 mln, a osób wymagających leczenia od 1 mln do 1,2 mln. Z tego leczeniem objętych jest około 15 proc. Osób żyjących w zasięgu społecznie negatywnych skutków alkoholizmu jest około 12 mln.

Mnie martwią imigranci na których płacę podatki jako płatnik brutto.
Jeśli masz problem z tym, że płacąc za alkohol wspieram budżet skarbu państwa to bardzo mało patriotyczne z twojej strony ziomuś.
Zgłoś
Uzi99 2024-10-19, 11:06 2
Velture napisał/a:

Ciekawostka turystyczna o której wielokrotnie pisałem ale lubię ją.
W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je ruchać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary chujek rucha młodą cipę na legalu.
Dziękuję za uwagę. Idę zajebać klina.

Masz rację ...trzeba to przepić
Zgłoś
A................o 2024-10-19, 11:23 1
baronturbina napisał/a:

Kurczę Velture. Mnie bardziej martwi klin z rana a dokładniej statystyka uzależnienia od alkoholu w Polsce:
W Polsce liczba osób uzależnionych od alkoholu i nadmiernie pijących sięga od 4 do 5 mln, a osób wymagających leczenia od 1 mln do 1,2 mln. Z tego leczeniem objętych jest około 15 proc. Osób żyjących w zasięgu społecznie negatywnych skutków alkoholizmu jest około 12 mln.

Pamiętaj, że liczba alkoholików jest znacznie większa bo tylko oficjalna statystyka.
To tak, jak z bezrobociem. Liczba bezrobotnych jest znacznie większa niż oficjalne dane bo nie wszyscy bezrobotni są zarejestrowani w urzędach pracy.
Zgłoś
baronturbina 2024-10-19, 11:26
Velture napisał/a:

Jeśli masz problem z tym, że płacąc za alkohol wspieram budżet skarbu państwa to bardzo mało patriotyczne z twojej strony ziomuś.

Bardziej chodzono skalę problemu. Nietrzeźwo myślący kupując wspierają skarb państwa, mentalnie gubią spoleczenstwo
Zgłoś
joti 2024-10-19, 12:10
Uzi99 napisał/a:

Masz rację ...trzeba to przepić

Zajebisty pomysł chlać mają cukrzycę. Tak trzymaj. )

[ Dodano: 2024-10-19, 12:10 ]
Edit: to było do Veture
Zgłoś
~Velture 2024-10-19, 12:11
baronturbina napisał/a:

Bardziej chodzono skalę problemu. Nietrzeźwo myślący kupując wspierają skarb państwa, mentalnie gubią spoleczenstwo

Jak dasz mi jedną racjonalną rzecz którą ja osobiście "mentalnie gubię społeczeństwo" to przestanę pić całkowicie.
Czekam.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-10-19, 12:28 1
Velture napisał/a:

W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je ruchać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary chujek rucha młodą cipę na legalu.

Dalej pijesz? Ujebana noga nic Cie nie nauczyła?
Zgłoś
baronturbina 2024-10-19, 12:29
Velture napisał/a:

Jak dasz mi jedną racjonalną rzecz którą ja osobiście "mentalnie gubię społeczeństwo" to przestanę pić całkowicie.
Czekam.

Nieno tobie pisałem. Ale skoro identyfikujesz się z problemem to dobrze dla Ciebie. Możesz leczyc
Zgłoś
~Velture 2024-10-19, 12:32
baronturbina napisał/a:

Nieno tobie pisałem. Ale skoro identyfikujesz się z problemem to dobrze dla Ciebie. Możesz leczyc

Pisałeś do mnie o wszystkich więc odpisałem. Zmartwił ciebie mój klin z rana i się rozpisałeś.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-19, 13:07
Ciekawe jak z naszą populacją gruzojadów w Limanowej. Kilka lat temu jak tam byłem to zdziwiło mnie ilu tych brudasów się tam nalęgło. Miasto chyba ich tam za dobrze dokarmia
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-19, 13:32 1
Velture napisał/a:

Nie zawsze jest to 50-letni dziad, częściej oboje mają 13 lat. A jeśli tacy się ruchają, kto jest pedofilem? To dopiero dylemat.
Zgłoś
Cruccu87 2024-10-19, 13:34
ja pierdole, mało sie nie rzuciła na ten portfel, gałe by mu zrobiła...
Zgłoś
baronturbina 2024-10-19, 13:38 2
Velture napisał/a:

Pisałeś do mnie o wszystkich więc odpisałem. Zmartwił ciebie mój klin z rana i się rozpisałeś.

No no tak klin. Wiesz jak nietrzeźwi ludzie zubożają społeczeństwo? W sumie napiszę. Po pierwsze przez osąd oparty na braku pokory. Wszycy źli, ja biedny i pokrzywdzony, wieczne narzekanie. Wieczny problem i wrzucanie banderowców, lewakow, żydów lgbt itp. Nietrzeźwo myślący nie potrafią się przyznać do błędu. Nie trzeba być najebanym żeby myśleć nietrzeźwo. Niepijący też tak mają ale gorzej. Z pijącymi bo uzależnienie wypacza zdolność pojmowania uczuć i emocji i jest tylko chujowo albo tylko zajebiscie ale żeby tak było zwykle
Trzeba się najebac
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-19, 13:39 1
Velture napisał/a:

Na bank więcej niż Polak bo ja nie dostaję ani grosza.

Velture napisał/a:

Aha, więc stąd twoje uprzedzenia. Oni dostają, a ty nie. Zwykła zawiść.
A nie do rządu i ZUSu powinieneś mieć pretensje?
Zgłoś
darek1234 2024-10-19, 13:56 2
Przypomnę dowcipkowe (?) trio:

1. W jaki sposób rozmnażają się Cyganie?
Cygan spuszcza się na ścianę, resztę robią muchy
2. Kiedy Cyganka ściąga majty przez głowę?
Kiedy jej klin przegnije
3. Dlaczego Cyganka co dwa tygodnie odwraca majty na drugą stronę?
Żeby robaki mogły się wyrzygać

Co prawda dotyczyło to Rumunów, ale to prawie to samo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem