Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe ile dostaje socjalu rom bez nogi?
Bez nogi dostaje (og)rom. Dziękuję za uwagę, miłego weekendu życzę.
Co on jej dał w końcu, że ta oddała?
Gdyby twój ojciec tego użył to nie zadał byś tego pytania.
Ciekawostka turystyczna o której wielokrotnie pisałem ale lubię ją.
W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je ruchać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary chujek rucha młodą cipę na legalu.
Dziękuję za uwagę. Idę zajebać klina.
Ale chyba wyczuwam w tej wypowiedzi żal, który ci dupę ściska.
Nie kłam Pan wyczuwam nutkę czystej zazdrości 😂
Ja aż wpisałem w wyszukiwarce jak zostać cyganem 😆
Miałem kiedyś kumpelę, która w wieku 13 lat miała już zaliczonych kilkunastu facetów. Potem została ruchadełkiem mojego przyjaciela. Mieliśmy wtedy 16 lat, więc ta granica wieku nie była aż tak odczuwalna. Sporo jej rówieśniczek też ruchało się po kiblach w dyskotekach. Może to była specyfika takich miejsc, bo przecież na próżno szukać kurwy w kościele. Ale piękne to były czasy.
Na bank więcej niż Polak bo ja nie dostaję ani grosza.
Jak tam, tylko noga Ci zgniła i reszta jest ok? Kikut się ogarnął w końcu? Długo mnie tu nie było, więc nie mam żadnych apdejtów.
W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je ruchać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary chujek rucha młodą cipę na legalu.
Idę - powiedział typ bez nogi
Granat byłby idealnym prezentem, choć prezerwatywa też by mogła zatrzymać rozmnażalnictwo.
Tu jednorazowe prezenty nie rozwiążą problemu. Tu trzeba program zrealizować. Na przykład znany akwarelista miał program wsparcia Romów, niestety nie został on ukończony. Ale to był właściwy kierunek.
POdziękuj temu panu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów