📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Walić ewentualne straty materialne. Ważne że filmik na youtuba jest.
Drift King
HondaH22 napisał/a:
"Superd doładowany mustang" temat przetłumaczony na pałę
Dosłowne tłumaczenie "super doładowanego" silnika to inaczej silnik z kompresorem.
A wysrać się wiele mogło rzeczy, a to że jest to uszczelka na kolektorze dolotowym to raczej nie realne bo przecież by tylko poszło nią sprężone powietrze które wytworzył kompresor a nie ogień jak to mamy na filmiku
gówno wiesz!!!
DysiO10 napisał/a:
to na pewno Silnik ...
On ma racje
hehe ogień z dupy
Bo z otwartą maską jechał...
Ogień z dupy, dym z nosa
Panowie, po co się kłócić, wiadomo, że to wszystko przez murzyna.
Wiem co się zesrało Auto...
kto to czyta ten chuj :]
Nameless napisał/a:
@up
Ja obstawiam wężyk łączący impulsową pompę turbo ciśnieniową z homogenizatorem ultradźwiękowym i wstrząsarką typu vortex.
Myśle ze pomyliłeś homogenizatora ultradzwiękowego z repulsifikatorem cząsteczkowo jonowym.
Toż to najprawdziwszy atanor sprzężony z alembikiem! Wyposażony w kolumnę rektyfikacyjną i miedzianą chłodnicę! Piękna robota!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów