📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walić ewentualne straty materialne. Ważne że filmik na youtuba jest.
normalna rzecz przy tak doładowanym silniku, gwałtownie zamknął przepustnice przy maksymalnych obrotach. Jeszcze nie jednego filma na jutuba nakreca z nim
HondaH22 napisał/a:
"Superd doładowany mustang" temat przetłumaczony na pałę
Dosłowne tłumaczenie "super doładowanego" silnika to inaczej silnik z kompresorem.
A wysrać się wiele mogło rzeczy, a to że jest to uszczelka na kolektorze dolotowym to raczej nie realne bo przecież by tylko poszło nią sprężone powietrze które wytworzył kompresor a nie ogień jak to mamy na filmiku
gówno wiesz!!!
DysiO10 napisał/a:
to na pewno Silnik ...
On ma racje
hehe ogień z dupy
Bo z otwartą maską jechał...
Ogień z dupy, dym z nosa
Panowie, po co się kłócić, wiadomo, że to wszystko przez murzyna.
jak jesteście tacy zajebiści jeśli chodzi o samochody to naprawcie mi wtrysk w seju
tłumik poszedł i kierunki wg teamu kubicy
Nameless napisał/a:
@up
Ja obstawiam wężyk łączący impulsową pompę turbo ciśnieniową z homogenizatorem ultradźwiękowym i wstrząsarką typu vortex.
Myśle ze pomyliłeś homogenizatora ultradzwiękowego z repulsifikatorem cząsteczkowo jonowym.
Toż to najprawdziwszy atanor sprzężony z alembikiem! Wyposażony w kolumnę rektyfikacyjną i miedzianą chłodnicę! Piękna robota!
No kurwa osoby które się tak spinają nad komentarzami powinny na prawdę się leczyć.
Coś pierdolnęło a z takiego filmiku mogę powiedzieć tyle ,ze chuj z tego będzie.
Coś pierdolnęło a z takiego filmiku mogę powiedzieć tyle ,ze chuj z tego będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów