📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Się zbytnio nie przejęli
Ja obstawiam wężyk łączący impulsową pompę turbo ciśnieniową z homogenizatorem ultradźwiękowym i wstrząsarką typu vortex.
"Superd doładowany mustang" temat przetłumaczony na pałę
Dosłowne tłumaczenie "super doładowanego" silnika to inaczej silnik z kompresorem.
A wysrać się wiele mogło rzeczy, a to że jest to uszczelka na kolektorze dolotowym to raczej nie realne bo przecież by tylko poszło nią sprężone powietrze które wytworzył kompresor a nie ogień jak to mamy na filmiku
Dosłowne tłumaczenie "super doładowanego" silnika to inaczej silnik z kompresorem.
A wysrać się wiele mogło rzeczy, a to że jest to uszczelka na kolektorze dolotowym to raczej nie realne bo przecież by tylko poszło nią sprężone powietrze które wytworzył kompresor a nie ogień jak to mamy na filmiku
To wina tego co z tyłu siedział ,przeciążył go własnym ciężarem
Jezu jak mnie wkurwia takie pierdolenie.
@up
Ja obstawiam wężyk łączący impulsową pompę turbo ciśnieniową z homogenizatorem ultradźwiękowym i wstrząsarką typu vortex.
Ja się kurwa pytam, na chuj mechanicy marnują czas i wchodzą na sadistica pisząc durne jebane posty, jakby się na czymś znali, a chuja robią i wiedzą. Nagrajcie się na ten filmik na YT o bez szczelnym obijaniu się w pracy to na pewno go wygracie, jebane barany po szkołach z praktyką jak miesięczny onanista.
Moim fachowym zdaniem twierdzę, że najprawdopodobniej spadł mu łańcuch.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów