📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nagroda, nagrodą...
ale co do cholery jasnej robiłeś na portalu hodujswinie.pl?!
Pewnie też startowałeś w tym konkursie a teraz chcesz kogoś ośmieszyć bo przegrałeś.
Pewnie też startowałeś w tym konkursie a teraz chcesz kogoś ośmieszyć bo przegrałeś.
Tu kupisz dwumiesięcznik "Hoduj z głową świnie" - te bez głowy raczej trudno hodować...
Za 5 miesiecy będziecie wcinać na śniadanie te jego świnki ze sztucznego zapłodnienia, więc niewiem co tu jest śmiesznego.
Facet hoduje świnie hobbystycznie i robi na tym 140.000zł obrotu (nie zysku) rocznie. Mógłbym mieć takie hobby, zamiast grac na kompie wieczorami...
A ja zwycięzcy życzę na zdrowie!
"Ruletka inseminacyjna" - brzmi jak bardzo wyszukane określenie na imprezę gimnazjalistów...
HAHAHA banda tępych idiotów naśmiewających się z wygranej w cholerę ogarniętego typka. Prawdę mówiąc tym wygranym nasieniem Pan Wróbel powinien zapłodnić Wasze stare myślę, że jest ono bardziej wartościowe....
bartula napisał/a:
Nagroda, nagrodą...
albo myślał, że to eDarling albo inny portal randkowy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów