W związku z ostatnim przypadkiem gdzie pani Gessler nie chciała zapłacić za pobyt w hotelu "Bo jej przecież się należy, w końcu jest gwiazdą" pan Szymon w końcu zrobił sensowny odcinek, z pomysłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szymon teraz dopierdala wszystkim z tvn-u.
bieda gryzie.
kiedyś był fajny ale jak go wyjebali to jest po prostu nudny.
bieda gryzie.
koreapłn napisał/a:
szymon teraz dopierdala wszystkim z tvn-u.
bieda gryzie.
Powiem tak: on po Słów Cięciu-Gięciu to już jak dla mnie nie zrobił nic. Może jeszcze momentami Mamy cię - ale tak, to najniższych lotów dowcip ma dla mnie twarz Szymona Majewskiego. Ale to moje zdanie i kij mi w plecy
*sypki drift po blacie*
@up zwłaszcza, że w PKO zarobił ponad bańkę... kurwa chciałbym być tak biedny jak on.
Rems napisał/a:
Gessler wielka mi gwiazda, beztalencie tvn'u kopiujące Ramsaya jadące na nazwisku męża. Powinni ją wyjebać z tego hotelu przy pierwszym jej prychnięciu.
Stary! Ona w życiu nawet nie stała obok zdjęcia Ramsaya! Gościu jest zajebiście inteligentny i szybki - a to indywiduum ze srefauenu jest po prostu wulgarne, prostackie i grube. Nawet nie porównuj.
Ale z ostatnim zdaniem zgadzam się w stu procentach - nie wiem o co tak naprawdę bryzga, bo wyjebałem tv 4 lata temu, ale jeśli nie chciałaby zapłacić w moim hotelu (gdybym jakiś miał poza Monopolem) to od razu policja, tabloidy i chuj
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
pierdu pierdu pierdu. tak można streścic cały wywód. liczyłem na porządną satyre a wyszedł lament, bo o geslerowej jest głośno a o nim nie. Chuj mu w dupe za marny materiał, gimbaza, szołapy i ruskie kamerki z aut dostarczają lepszą rozrywkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów