📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej teraz wiemy jak SocialMedia wyglada. Zrzuć chłopaku bo cię cholesterol zabije!
Widac ze wprawa jest...
Stary jak pchal go w kakao podczas rozwolnienia za dzieciaka: kawa:
Stary jak pchal go w kakao podczas rozwolnienia za dzieciaka: kawa:
intermag napisał/a:
Powinieneś za to dostać bana;)
Popieram w 100%, wsadź sobie w pizde takie filmy
Qurwa najazd debili z kamerkam i dostępem do internetui czas spierdalac do schronu
Quo vadis sadolu?
Ja rozumiem że ktoś może wrzucić jakieś chujostwo, ale kilkanaście osób już dało piwo takiemu materiałowi.
Ja rozumiem że ktoś może wrzucić jakieś chujostwo, ale kilkanaście osób już dało piwo takiemu materiałowi.
intermag napisał/a:
Powinieneś za to dostać bana;)
Czy ja wiem? Jak gościu mówił jak kaczka robi kwa kwa kwa to dostało z 800 piw o.0
Gdy ja wrzuciłem jak ten sam gościu macha gnatem i policyjna odznaka gdy był prawdopodobnie naćpany poszło do sucharów ... zrozum tutaj sadoli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów