Piękne wytwory inżynierii genetycznej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to ma smakować a nie się podobać, ten byk ma dużo białka i mało tłuszczu
o kurwa
skumajcie taką akcje
jedziecie sobie w nocy przez jakieś wioski tak spokojnie 80km/h i nagle in wychodzi wam na droge o.0
przecież to jak zderzenie ze ścianą
skumajcie taką akcje
jedziecie sobie w nocy przez jakieś wioski tak spokojnie 80km/h i nagle in wychodzi wam na droge o.0
skumajcie taką akcje
Często te krowy/byki całe życie trzymane są albo w jakiejś hali albo na jakimś dobrze ogrodzonym wybiegu
Ale jak by się z takim czymś zderzyć nie było by wesoło
"inzynieria genetyczna"? jesli Ci chodzi o to ze ktos kombinowal przy jego DNA pod mikroskopem itp...to musze Ci pocisnac...sam jestes z takiego przerobionego DNA.
Jest to wieloletni etap selekcjonowania najlepszej krowy z grupy loczanej z inna najlepsza krowa i tak po kilku latach najlepsze DNA sie laczylo az powstala super krowa. Dzieki temu jedna krowa jest jak dwie naraz.
Powtarzam selekcja naturalna kurwa jego mac!
Jest to wieloletni etap selekcjonowania najlepszej krowy z grupy loczanej z inna najlepsza krowa i tak po kilku latach najlepsze DNA sie laczylo az powstala super krowa. Dzieki temu jedna krowa jest jak dwie naraz.
Masz niedowiarku kawałek artykułu z którego pochodzi ten filmik:
"Dzięki selekcji genetycznej i eksperymentom genetycznym belgijski „Błękitny Byk” jest napakowany muskułami i mięsem. Ten zdumiewający super okaz bydła rogatego ma ponad 40% więcej masy mięśniowej (niż zwykłe bydło). Okazy tej genetycznej manipulacji nabierają zdumiewająco szybko masy mięśniowej. To co jest ukrywane przed szeroką opinią publiczną jest fakt, że te byki są genetycznie modyfikowane."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów