Superman wygrał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba mamy frajera roku. Ścierwo ludzikie na ostatnim levelu okradło menela.
Urwane w najlepszym momencie
Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
prze cały czas superman bije jak ciota, kiedy w końcu wyprowadza cios jak facet to filmik się urywa
to był złoczyńca ? czy supermen już nie ratuje i nie pomaga ludziom ?
Dobrze zrobił, że wpierdolił temu obszczanego żulowi.
scena w 0:15 mnie przeraża...
kurwa każdy jeden z telefonem i kręci, jakby jakimś korespondentem wojennym był.
Chłopy się posprzeczały, dały se po mordzie, nikomu nic względnie powaznego się nie stało, rozejdą się do domu i po wszystkim.
A przez takich pojebańców film trafi do sieci, zainteresują się media i udupia supermana, który mógł przyjebać menelowi bo ten chciał go okraść albo coś takiego.
Inna sprawa, że mógłby ktoś podejść i ich rozdzielić - no ale to USA więc ludzie wolą kręcić filmy niż zacząć działać.
kurwa każdy jeden z telefonem i kręci, jakby jakimś korespondentem wojennym był.
Chłopy się posprzeczały, dały se po mordzie, nikomu nic względnie powaznego się nie stało, rozejdą się do domu i po wszystkim.
A przez takich pojebańców film trafi do sieci, zainteresują się media i udupia supermana, który mógł przyjebać menelowi bo ten chciał go okraść albo coś takiego.
Inna sprawa, że mógłby ktoś podejść i ich rozdzielić - no ale to USA więc ludzie wolą kręcić filmy niż zacząć działać.
Superzjeb vs kloszi
na końcu wylatuje z pięścią na gościa bez gardy, porażka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów