Jakiś głupi chuj dowala się do chłopaków na torze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech... Agresja rodzi agresję. Zamiast wyjeżdżać od razu z ryjem i siekierką to się można dogadać. Panowie chcą jeździć, a my chcemy żeby było cicho. No to umówmy się jakoś, postawimy ekrany akustyczne (chociażby w formie zasadzenia żywopłotu) albo nagłośnimy problem i niech władze się postarają o ekrany z prawdziwego zdarzenia.
Patrząc po nastawieniu obu stron, to jedni będą jeździć, a drudzy zaczną to utrudniać, np. wysypując/stawiając coś na torze.
Patrząc po nastawieniu obu stron, to jedni będą jeździć, a drudzy zaczną to utrudniać, np. wysypując/stawiając coś na torze.
Wszyscy tutaj jacy tolerancyjni dla motocyklistów, jakby wam pierdzieli pod oknami to byście zmienili płytę.
No swoją drogą dziadek ma trochę racji. Przynajmniej nie awanturuje się jak jakiś pojeb tylko normalnie z nimi rozmawia.
Nie dosc ze sie wjebal motocyklem tam gdzie nie powinien to jeszcze cwaniakuje.
Zajebiste zdanie wyrabia motocyklistom.
Zajebiste zdanie wyrabia motocyklistom.
Jeśli tor jest przeznaczony tylko dla RC to tych motocykli tam nigdy nie powinno być, ale nie wiem jak wygląda statut tego toru.
furion napisał/a:
I co z tego że tor dla zabawek ? Fajny tor to czemu nie pojeździć na motorze ? Jak puszcają te śmieszne zabawki to one też coś tam hałasują a taki ślązak nie wyjdzie wtedy i nie będzie nic gadał bo go po prostu wyśmieją. Koleś po prostu jest upierdliwy. Fajny tor i niech sobie jeżdżą ile wlezie. Jak się tam budowali to wiedzieli na co się piszą. Chyba że tor był później, to mogli po prostu wyrazić spreciw. A teraz to mogą co najwyżej stękać że im źle i nie dobrze.
Czy ty w ogóle widziałeś taki samochodzik RC ? Gdzie taki hałas w porównaniu to tego pierdzącego gównienka ? Jeżeli tor jest tylko i wyłącznie dla samochodzików RC to tylko samochodziki RC mogą z niego korzystać, koniec kropka. Jeżeli widzę fajną ścianę na ulicy to nie wychodzę z gnatem i nie strzelam do niej, tylko zapieprzam do strzelnicy bo tam jest do tego miejsce.
Powoli zaczyna mnie wkurwiac to co sie tutaj dzieje... kazdy uzytkownik to typowy cwaniak z internetu , najlatwiej wam oceniac cos o czym nie macie pojecia , jestescie zmanipulowani jak te stado zółtych w korei , ostatnimi czasy wyksztalcil sie tu wzorzec idealnego uzytkownika tego portalu ktory kazdy chce osiagnac, niestety ale kazdy z nas jest inny i kazdy powinien podazac swoja scierzka , gdy slysze pierdolenie ze pilka nozna dla pedalow lub cos to mnie chuj strzela , sam nie lubie pilki ale do kurwy nedzy o gustach sie nie dyskutuje kazdy w pysku madry a odpowiedzcie sobie szczerze czym wy sie zajmujecie? Nie pozdrawiam
chcialbym jeszcze dodac ze nie popelnia bledow ten ktory nic nie robi a z tego co widze to tu sami nie omylni
Daniken napisał/a:
Dokładnie a potem zsiądą z motocykli i odlecą w stronę zachodzącego słońca na magicznych jednorożcach
Kurwa ludzie... Gdzie oni mają motocyklami jeździć ? Po mieście źle bo dawcy, w terenie źle bo niszczą lasy, na torze źle bo kurwa hałasują. Panie premierze - jak żyć ?!
krótko kurwa,krótko!!
ja bym na miejscu tego dziadka porozrzucał kawałki szkła imiałby chłopina cisze ja tak zrobiłem u siebie bo też przyjeżdżali autami z głosnymi wydechami palili gume itp ale o 6 rano to była przesada a teraz to tylko słysze szum wiatru hehehe
Dziadzio ma racje i ma prawo sie wkurwiac.. Chlop ma swoje lata, probuje normalnie z nimi gadac a ten najmadrzejszy wygadany ciagle prowokuje swoim zachowaniem i probuje z niego idiote robic.. a tak na prawde sam jest deklem. Pierdoli a racji nie ma. Tor ewidentnie dla RC wiec moze wypierdalac swoim supermoto. Sam smigam na scigu ale gdybym tam mieszal i codziennie pod oknem napierdalali by mi tymi kominami to wypierdololbym kanister oleju na ten tor. Widac ze "dojrzali motocyklisci" maja gowno w glowie i nie da sie z nimi dosc do konsensusu... A skoro policja nie pomaga to trzeba wziac sprawy w swoje rece i pokazac gowniarzom gdzie ich miejsce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów