Jakiś głupi chuj dowala się do chłopaków na torze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daniken napisał/a:
Panie premierze - jak żyć ?!
Tanio, kurwa, nie pyskować i umierać najlepiej przed 60tką.
RuBu napisał/a:
tak samo jest z torami to motocrossu - wbij się tam samochodem 4x4 - zabija cie - bo rozwalasz - to jest tor do rc - nie dla motorów/aut i tyle. A jak chłopaki tego nie rozumieją - to może czas odstawić motory do garażu i śmiagać rowerami.
Zwróć uwagę że dziad narzeka na hałas. A to z tym niszczeniem drogi to może i prawda ( chociaż i tak taki motocykl gówno zrobi, to nie jakiś tir żeby koleiny na ulicy powstały czy coś ), ale on o tym wspomniał tylko żeby miał więcej niż jeden argument na motocyklistów. Jakby ktoś niszczył ten tor nie zakłócając ciszy to pewnie nawet nie ruszył by dupy z fotela
u mnie w mieście jest tor, wokół którego później zbudowano osiedle i co chcą zrobić?
debile jebane chcą zlikwidować tor bo hałasują, to ja się kurwa pytam czemu te jebane w dupę debile nie myślały wcześniej tylko kasa z podatków pójdzie się jebać? i takich inwestycji jest dziesiątki
a co do tego starego pedała- jeżdżą po torze to chuj mu do tego
droga publiczna hahaha
debile jebane chcą zlikwidować tor bo hałasują, to ja się kurwa pytam czemu te jebane w dupę debile nie myślały wcześniej tylko kasa z podatków pójdzie się jebać? i takich inwestycji jest dziesiątki
a co do tego starego pedała- jeżdżą po torze to chuj mu do tego
droga publiczna hahaha
Facet miał odwagę samemu pójść do kilku typa i upomnieć się o swoje racje, a wy nawet byście w grupie nie podeszli.
Chłop pewnie ciężko przepracował swoje życie i należy mu się spokój, a nie kilku postgimbusów, którzy pewnie za tatusiowe pieniążki kupili motory do jazdy w terenie, a teraz popier*alają na placu zabaw dla dzieci-rowerzystów (?). Wyszczekane młokosy, którym się wydaje, że wszystko im wolno.
Tutaj ktoś kiedyś zrobił podobno porządek z takimi, co to non stop pod oknami jeździli - stalowa linka między drzewami i był spokój.
Chłop pewnie ciężko przepracował swoje życie i należy mu się spokój, a nie kilku postgimbusów, którzy pewnie za tatusiowe pieniążki kupili motory do jazdy w terenie, a teraz popier*alają na placu zabaw dla dzieci-rowerzystów (?). Wyszczekane młokosy, którym się wydaje, że wszystko im wolno.
Tutaj ktoś kiedyś zrobił podobno porządek z takimi, co to non stop pod oknami jeździli - stalowa linka między drzewami i był spokój.
piwko za elastyczne podejście chłopaka, w szczególności tekst z mieczem samurajskim
Dziwię się, że ten starszy pan potrafi zachować spokój przy tym szczeniackim pierdoleniu. Koleś na moto nie podał ani jednego logicznego argumentu na rzecz zapierdalania supermoto po torze RC, tylko próbuje zabłysnąć przed kolegami pseudointeligentą krytyką faceta walczącego o własny spokój. Niech spierdala... no właśnie gdzie? Po chuj kupił supermoto, jak nie ma pojęcia gdzie tym jeździć i co z tym zrobić. Mógł kupić enduro i zapierdalać przełaje na odludziu, albo jakiegoś ściga i wyżywać się na przeznaczonym do tego torze nie uprzykrzając życia otoczeniu.
Ciekawe co by pajac na moto powiedział, jakbym mu pół nocy robił przegazówkę pod oknem? Jakby musiał wstać na 6:00 do pracy, a ja nie? Przecież to droga publiczna, pojazd jest dopuszczony do ruchu, więc nie miałby podstaw, żeby się przyjebać.
Żadnego zrozumienia dla drugiego człowieka. Żadnej wyobraźni i empatii. Nic tylko mordę obić.
Ciekawe co by pajac na moto powiedział, jakbym mu pół nocy robił przegazówkę pod oknem? Jakby musiał wstać na 6:00 do pracy, a ja nie? Przecież to droga publiczna, pojazd jest dopuszczony do ruchu, więc nie miałby podstaw, żeby się przyjebać.
Żadnego zrozumienia dla drugiego człowieka. Żadnej wyobraźni i empatii. Nic tylko mordę obić.
kulturalnie pan prosi.... co w tym złego? Wszyscy będziemy starzy! Nawet Krzysztof Ibisz!
Przysięgam uroczyście, kurwa, że jak dożyję emerytury w tym ochujałym kraju, a jakieś młokosy mi zaczną napierdalać czymkolwiek pod oknami, to zajebę większą siekierką. Skurwego syna zajebe.
Kurwa ja jestem za dziadem. Wypierdalać z tymi motorynkami w pizdu, gdzie się ludziom nie przeszkadza. Ludzie w domach własnych nie mają spokoju.
Rok temu w Belgii przez 2 tygodnie nad moim domem przelatywały dziesiątki odrzutowców, bombowców, helikopterów wojskowych itp. bo mieli próby na jakiś pokaz lotnictwa. hałas przy tym był tak niesamowity, że ledwo swoje myśli słyszałem. Odgłos motorów jest mniejszy ale też może wkurwiać i wcale się temu dziadkowi nie dziwię, że w końcu chciał z tym skończyć.
Ja pierdolę skąd to wzieli te 20 cm ostrego narzędzia.. można nosić miecz w zębach byle to nie była broń ukryta jak na przykład nóż sprężynowy.
xts napisał/a:
a z ich tłumików słychać spiew ptaków. Te tłumiory tak napierdalają, że się dom trzęsie, też bym się wkurwił. Tamtejsi mieszkańcy żadnej zgody nie dawali na tor dla crossowców więc jednym słowem wypierdalać
Ale oczywiście lepiej, żeby chłopaki szaleli po publicznej drodze lub po lesie, a nie po przygotowanym torze (nawet jeśli nie jest to tor przygotowany akurat dla motocykli) gdzie nie zrobią nikomu krzywdy, bo jakiś zrzędliwy dziadek się przypierdala o hałas.
davidyell napisał/a:
Ale oczywiście lepiej, żeby chłopaki szaleli po publicznej drodze lub po lesie, a nie po przygotowanym torze (nawet jeśli nie jest to tor przygotowany akurat dla motocykli) gdzie nie zrobią nikomu krzywdy, bo jakiś zrzędliwy dziadek się przypierdala o hałas.
Nie, bo nie od tego jest droga publiczna, tylko miejsca do tego przeznaczone, a że takich miejsc jest bardzo mało to nie jest wina tego dziadka, moja, twoja, ani tych motocyklistów. Ktoś tam pisał, że cisza nocna jest od 22, też gówno prawda bo jak mieszkańcy osiedla zadzwonią na policje to i tak motocyklistów wyrzucą i tak. Dziadkowi się nie dziwię bo jak jest we własnym domu to ma prawo do ciszy i nie musi cały dzień tego pierdzenia wysłuchiwać. Niektórzy jak ten wielki bohater motocyklista są po prostu niedostosowani do życia między ludźmi i powinni wyhodować troche kultury osobistej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów