Jakiś głupi chuj dowala się do chłopaków na torze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a chłopaki próbują się zniżyć do poziomu tego typa, zamiast machnąć ręką to typ się nakręca i zgrywa dzollera na potrzebe kamerki
ach, więc to jest tor do tych małych zabawek RC zdalnie sterowanych więc motorom tam nie wolno jeździć, rozumiem, wkurwiający ten dziadek no ale troche racji ma
kurwa jak ja bym tego dziadka bił .. chlopaki se jezdzą ,nic nie niszcza nie kopią smietnikow nie skacza po ławkach a ten sie przypierdala..
Fazer6 napisał/a:
kurwa jak ja bym tego dziadka bił .. chlopaki se jezdzą ,nic nie niszcza nie kopią smietnikow nie skacza po ławkach a ten sie przypierdala..
a z ich tłumików słychać spiew ptaków. Te tłumiory tak napierdalają, że się dom trzęsie, też bym się wkurwił. Tamtejsi mieszkańcy żadnej zgody nie dawali na tor dla crossowców więc jednym słowem wypierdalać
to niech dziadek wlaczy z miastem zeby tor zlikwidowali a nie z nimi
Fazer6 napisał/a:
to niech dziadek wlaczy z miastem zeby tor zlikwidowali a nie z nimi
po co mają likwidować tor dla rc? bo banda idiotów tam się wbija?
up jestes upierdliwy jak ten dziadek. a swoja droga ciekawe co dziadek robil jak był mlody ? pewnie tez szalał na jakis sposob alee kiedy to bylo..
za miasto wypierdalać z tymi crossami
wielkie chojraki na prostym asfalcie a w terenie cipy............
wielkie chojraki na prostym asfalcie a w terenie cipy............
Fazer6 napisał/a:
up jestes upierdliwy jak ten dziadek. a swoja droga ciekawe co dziadek robil jak był mlody ? pewnie tez szalał na jakis sposob alee kiedy to bylo..
dobra dobra odwracasz kota ogonem. Nie obejrzałeś całego filmiku i się udzielasz. Pewnie zobaczyłeś jakiegoś dziadka z siekierką i śmiejących się dzollerów i zaszufladkowałeś dziadka, że się dopierdala do biednych chlopców, którzy rozwijają swoją pasję psując komuś dzień. Później pewnie pojadą sobie gdzieś do lasu i rozpierdolą drogi strasząc zwierzynę.
tak samo jest z torami to motocrossu - wbij się tam samochodem 4x4 - zabija cie - bo rozwalasz - to jest tor do rc - nie dla motorów/aut i tyle. A jak chłopaki tego nie rozumieją - to może czas odstawić motory do garażu i śmiagać rowerami.
W sumie to dziadek ma trochę racji w tym co mówi.
xts napisał/a:
... Później pewnie pojadą sobie gdzieś do lasu i rozpierdolą drogi strasząc zwierzynę.
Dokładnie a potem zsiądą z motocykli i odlecą w stronę zachodzącego słońca na magicznych jednorożcach
Kurwa ludzie... Gdzie oni mają motocyklami jeździć ? Po mieście źle bo dawcy, w terenie źle bo niszczą lasy, na torze źle bo kurwa hałasują. Panie premierze - jak żyć ?!
Bo dziadek ma rację, ale że
@up Nie pierdol, że nie ma gdzie jeździć, bo kto chce ten znajdzie miejsce gdzie będzie jeździł nikomu nie przeszkadzając i nic nie niszcząc. No chyba, że jest tak ograniczony, że nawet musi Tuska pytać, co ma robić
ja i chuj napisał/a:
to i tak połowa osób teraz będzie twierdziła, że dziadek jest tępy, ograniczony, itp. itd.Jakiś głupi chuj dowala się do chłopaków na torze.
@up Nie pierdol, że nie ma gdzie jeździć, bo kto chce ten znajdzie miejsce gdzie będzie jeździł nikomu nie przeszkadzając i nic nie niszcząc. No chyba, że jest tak ograniczony, że nawet musi Tuska pytać, co ma robić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów