Przemoc jest oznaką słabosci rodzica niestetrty jak sobie nie radzisz poporstu oddaj dziecko..
kiedys nie znano adhd ale tez nie znano wielu choroób psychicznych i torturowano ludzi a nawet zabijano zeby usunąc z niego :szatana:
nadszedł czas na postęp ale wy oczywiscie byliscie tak wychowani w patologi/przemocy i dalej checie kontynuwoac to dzieło zapoczątkowane przez waszych rodziców bo przeciez innego przydkładu nie mielsicie skąd brac..
i tylko cos zrobiłby i wpierdol ..
ja niestety wziełem przykład z tatuska i sam mu wpierdoliłem
jak podniósł rekę i mam nadzieje ze wasze dzieci kiedys się wam odpłaca psychopaci
jak macie taką ochote do bicia ,to idzicie na ulice i zaczepcie paru ludzi to zobaczysz reakcje dostaniesz poprostu wpierdol
bo koles jest silnijeszy..
Nic dodać - nic ująć .
Virdos - za aborcją? A co, przewdziałbyś, że dzieciak będzie takim chujem?
(...)
Wyjście jest proste, dopuścić aborcję do 15 roku życia płodu.
Niezupelnie. Pokazujesz mu wlasnie ze napierdalac wolno, tylko ze trzeba byc najpierw silniejszym.
Wychowanie bez lania nie jest wbrew pozorom trudniejsze. Kara dla mojego 4 latka jest podniesiony glos, nigdy nie dostal klapsa. Dodatkowo dostaje juz pierwsze lekcje SW i jakos nie przychodzi mu do glowy zeby boksowac kogokolwiek.
Kurwa idioto przestan krzywdzic swoje dziecko! Dzieci, ktore w wieku do 7 lat dostawaly klapsy mialy w swoim doroslym zyciu wyzsze IQ, lepsza prace i ogolnie ocenialy swoje zycie na bardziej szczesliwe niz ci wychowywani bezstresowo! Widac, ze jestes zwyklym kretynem, ktory polecial na ta lewacka mode ale coz... jestem liberalem i masz prawo krzywdzic swoje dziecko...
Definitywnie brakuje tu męskiej ręki, który za taki tekst do matki typu "bo dostaniesz w ryja" dostał by sowity wpierdol że by nie siadł na zasranym dupsku przez miesiąc. Kilka razy by mu dupa spuchła to by sie nauczył szacunku gówniarz zasrany.
To nie jest tylko sprawa rodziców, że oni mają przejebane.
Potem za kilka lat wyjdę sobie na zakupy, a taki gnojek, który nie bał się przyjebać własnej matce, będzie miał opory żeby mi sieknąć kose w brzuch?
Takie coś trzeba tępić, bo po prostu zagraża społeczeństwu. I to nie kurwa superdziadzą tylko ostrym wpierdolem.
Dupa, nie ADHD, wymyślona choroba tak samo jak dysortografia i inne gówna, żeby zamiast zająć się problemem, usprawiedliwić go i uznać ze tak po prostu musi być, że to choroba i że to normalne.
Ja pierdolę co za podejście. Dzieciak widzi że go matka nie tknie to sobie pozwala a gdyby wpierdol siarczysty (ognisty ) dostał żeby się cwaniak nie mógł na krześle posadzić to by więcej na matkę ręki nie podniósł i zaczął ją szanować. Winny nie jest dzieciak tylko matka nie znająca starych, dobrych, skutecznych metod nauczania. Spuścić łomot i zamknąć w pokoju na przemyślenia. Tak się kiedyś uczyło i to się sprawdziło. Bezstresowe wychowanie = porażka rodziców...
WWW.TIRYNATORY.PL <- szansa na bezpieczne drogi.Wina niewątpliwie jest po stronie rodziców aczkolwiek głównym czynnikiem takiego zachowania było najbliższe otoczenie. Od kogo się nauczył przeklinać etc.? od matki? Wątpię...
Mam brata (13l) pali, pije, przeklina a od kogo się nauczył? od swoich fajnych kolegów.... Teraz co raz więcej dzieciaków będzie tak pojebanych jak na tym filmie
Bym napisał jeszcze troche ale już mi się nie chce bo gorąc jak chuj, siedze i się poce, klawisze zalewają się tym śmierdzącym potem, tak więc The End