jak w tytule. Prościej byłoby zlać gówniarzowi dupsko, aż się posra na czerwono. A tutaj mamusia jeszcze przytuli...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedna ta matka - nawet w kuchni kobieta nie może się czuć bezpiecznie
Takiego dzieciaka 'do wora i do jeziora'. Na miejscu jego matki napierdoliłbym go ostro.
Bezstresowe wychowanie dzieci...oto i skutki. Najlatwiej stwierdzic ze dzieciak ma ADHD. Obstawiam w ciemno ze 90% przypadkow "ADHD" mozna wyleczyc pasem.
Black Snake napisał/a:
Tak, a później będziesz płakał jak twój bachor będzie na dworze i w szkole dostawał wpier**l. I będzie myślał, że tak trzeba, bo jemu zabroniono "boksować" innych.
Specjalnie dla Ciebie jasniej - wlasnie by uniknac takich sytuacji zaczalem uczyc go SW (Sztuki Walki jesli nie znasz odpowiednika amerykanskiego MA).
Mam nadzieję, że moje przyszłe dzieci nie będą się tak zachowywały - dla własnego bezpieczeństwa.
Ogarnijcie się wszyscy.Piszecie praktycznie to samo. Jak masz zamiar coś napisać to najpierw przeczytaj czy kto inny nie miał takiej samej mysli jak ty i ewentualnie postaw mu piwko za wypowiedz
Echelon napisał/a:
Sami kurwa pedagodzy kurwa, onetowi specjaliści od wszystkiego - czyli od niczego.
Obrazek
Mp3 odzyskane
jestem z wykształcenia pedagogiem i pomimo tego co wiem ze szkoły przyznaje reszcie racje, głaskanie i przytulanie chuja da w takiej sprawie... mimo że to mało pedagogiczne (ale za to skuteczne) złoił bym mu dupe pasem kilka razy, nie wieże że by nie pomogło
Wszyscy wielcy zwolennicy napierdalania gówniarzy. Mam do was pytanie. Wiecie może skąd biorą się największe młode ścierwa na ulicach? bo z waszego pisania wynika, że tylko z porządnych, cywilizowanych, normalnych rodzin.
A mnie się wydaje, że największa bydło wychodzi z wychowania w patologii, gdzie ojciec przyjdzie najebany do domu, wpierdoli najpierw matce, a później gówniarzom, bo coś mu nie podpasuje i że najgorsza hołota i dresiarstwo pochodzi z właśnie takich rodzin, gdzie z pewnością nie słyszeli nawet o czymś takim jak bezstresowe wychowanie.
Matka mnie wychowywała sama, w bloku gdzie było więcej patologii niż normalnych rodzin, ale nigdy od matki wpierdol nie dostałem, a wyszedłem na normalnego człowieka. Nikomu bez powodu bym nie wpierdolił, nie palę, piję jak każdy student (czyli umiarkowanie ;p) a na matkę ani inną kobietę w życiu bym ręki nie podniósł. Więc może zanim zaczniecie generalizować, to zastanówcie się nad tym, czy patologię w większej mierze rodzi bezstresowe wychowanie, czy patologia właśnie
Ps. sam nie jestem zwolennikiem bezstresowego wychowania, ale to zależy w dużej mierze od dziecka. Osobiście szczylowi z tego filmiku powyrywałbym nogi z dupy, bo chyba bym nie wytrzymał
A mnie się wydaje, że największa bydło wychodzi z wychowania w patologii, gdzie ojciec przyjdzie najebany do domu, wpierdoli najpierw matce, a później gówniarzom, bo coś mu nie podpasuje i że najgorsza hołota i dresiarstwo pochodzi z właśnie takich rodzin, gdzie z pewnością nie słyszeli nawet o czymś takim jak bezstresowe wychowanie.
Matka mnie wychowywała sama, w bloku gdzie było więcej patologii niż normalnych rodzin, ale nigdy od matki wpierdol nie dostałem, a wyszedłem na normalnego człowieka. Nikomu bez powodu bym nie wpierdolił, nie palę, piję jak każdy student (czyli umiarkowanie ;p) a na matkę ani inną kobietę w życiu bym ręki nie podniósł. Więc może zanim zaczniecie generalizować, to zastanówcie się nad tym, czy patologię w większej mierze rodzi bezstresowe wychowanie, czy patologia właśnie
Ps. sam nie jestem zwolennikiem bezstresowego wychowania, ale to zależy w dużej mierze od dziecka. Osobiście szczylowi z tego filmiku powyrywałbym nogi z dupy, bo chyba bym nie wytrzymał
Widzę, że jak zwykle ta część protestujących przeciwko "wychowawczemu" nie rozróżnia właśnie klapsa wychowawczego od patologii. Do elementarzy uczyć się czytania ze zrozumieniem.
woland napisał/a:
Mylisz pojęcia to o czy ty piszesz to znęcanie się nad rodziną co jest naganne.
Ja i tak bym mu wpie*****ł.
Cytat:
Mylisz pojęcia to o czy ty piszesz to znęcanie się nad rodziną co jak najbardziej jest naganne
Dokładnie tak jak pisze blackhunter...
...Woland nie przechodz do skrajności...
Pozatym w kwastji wychowania najwiecej mają do powiedzenia osoby które mają dzieci (a takich napewno sie tu trochę znajdzie). Denerwują mnie wypowiedzi domorosłych "doktorUW i magisterUW" specjalistów ds. wychowania
nie mogę być ojcem.. zaraz bym mu z tekena wyjechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów