jak w tytule. Prościej byłoby zlać gówniarzowi dupsko, aż się posra na czerwono. A tutaj mamusia jeszcze przytuli...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
JA pierdole ... w życiu bym sie tak nie zachował ! matke jebnąć o.o może być najgorszą kurwą ! najgorszą szmatą ! ale jebnąć można tylko w obronie własnej ! a to wszystko co jest teraz ! to jest tragedia !! a to jest pierdolenie co to jest ? dziecko dojrzeje w 5 minut do rozmowy i porozmawia i pogadają sobie i wszystko bedzie pieknie a potem bedzie to samo albo i jeszcze gorzej przecież to tylko dziecko jakoś trzeba wychować a czym ma go wychować jeżeli słowa nie docierają ? Dobry remik jebie matke po mordzie na karnego jeżyka to nic nie da :? w niektórych przypadkach to nie ma sensu !
jak bym uderzyła moją matkę to tak by mi wyjebała. że bym się z 2 tygodnie bez muzyki kręciła, kurwa niektóre dzieci trzeba dusić w kołysce
Ta głupia pi*da nie ma kaloryfera i łańcucha w domu? Albo piwnicy?
Tak, a później będziesz płakał jak twój bachor będzie na dworze i w szkole dostawał wpier**l. I będzie myślał, że tak trzeba, bo jemu zabroniono "boksować" innych.
serdel1 napisał/a:
Niezupelnie. Pokazujesz mu wlasnie ze napierdalac wolno, tylko ze trzeba byc najpierw silniejszym.
Wychowanie bez lania nie jest wbrew pozorom trudniejsze. Kara dla mojego 4 latka jest podniesiony glos, nigdy nie dostal klapsa. Dodatkowo dostaje juz pierwsze lekcje SW i jakos nie przychodzi mu do glowy zeby boksowac kogokolwiek.
Tak, a później będziesz płakał jak twój bachor będzie na dworze i w szkole dostawał wpier**l. I będzie myślał, że tak trzeba, bo jemu zabroniono "boksować" innych.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Powinien dostać wpierdol raz, drugi, trzeci to już by nie był kozak... Tak właśnie dorasta nasze kochane pokolenie: "Antypolicyjnych dzieci neo interesujących się subkulturą emo". W skrócie ADNISSE. U nas w nowej hucie to jakby tak przykozaczył to by go pogrzebali żywcem.
nadszedł czas na postęp ale wy oczywiscie byliscie tak wychowani w patologi/przemocy i dalej checie kontynuwoac to dzieło zapoczątkowane przez waszych rodziców bo przeciez innego przydkładu nie mielsicie skąd brac..
i tylko cos zrobiłby i wpierdol ..
ja niestety wziełem przykład z tatuska i sam mu wpierdoliłem
jak podniósł rekę i mam nadzieje ze wasze dzieci kiedys się wam odpłaca psychopaci
jak macie taką ochote do bicia ,to idzicie na ulice i zaczepcie paru ludzi to zobaczysz reakcje dostaniesz poprostu wpierdol
bo koles jest silnijeszy..
kiedys nie znano adhd ale tez nie znano wielu choroób psychicznych i torturowano ludzi a nawet zabijano zeby usunąc z niego :szatana:
nadszedł czas na postęp ale wy oczywiscie byliscie tak wychowani w patologi/przemocy i dalej checie kontynuwoac to dzieło zapoczątkowane przez waszych rodziców bo przeciez innego przydkładu nie mielsicie skąd brac..
i tylko cos zrobiłby i wpierdol ..
ja niestety wziełem przykład z tatuska i sam mu wpierdoliłem
jak podniósł rekę i mam nadzieje ze wasze dzieci kiedys się wam odpłaca psychopaci
jak macie taką ochote do bicia ,to idzicie na ulice i zaczepcie paru ludzi to zobaczysz reakcje dostaniesz poprostu wpierdol
bo koles jest silnijeszy..
kurwa, ja tu czegoś nie rozumiem, to matka wychowuje te zjebane "dzieci" (jeżeli tak można to tałatajstwo nazwać) czy to właśnie dzieci wychowują matkę? ja osobiście w dupe dostałem tylko 1 raz jak miałem 5 lat, dostałem raz a porządnie i nie było ze mną problemów, a takiemu małemu niedojebańcowi należy się porządny wpierdol tak żeby przez co najmniej tydzień nie był w stanie siedzieć. Ludziom się teraz w dupie poprzewracało, mają za dużo pieniędzy i chcą być nowocześni, więc zgodnie z modą zachodnią nie biją takich bachorów nawet jak im się należy. nie twierdze że wszystkie dzieci trzeba bić, na niektóre działa sam krzyk i nie trzeba ich bezmyślnie katować "bo krzywo stoisz gówniarzu!" aczkolwiek cały ten program i tą "Superpojebanąnianie" bym poprostu zwolnił i wyjebał w piździec a temu gnojowi po prostu wpierdolił albo kulturalnie obrzezał go piłą mechaniczną i do gazu
Teraz pogdybam, ale sądzę, że tak by się mogło stać. Bez napinki proszę. Gdybym ja miał takiego brata, małego gnojka, który by na moich oczach uderzył matkę, wyjebałbym mu w pysk. Za każdym razem jak coś się będzie rzucał. Niektórzy pomyślą - tak jasne, nie zesraj się - ale nie będę pozwałał, żeby ktoś bił mi bliskich. A bratu.. można Że tak trochę nietrafnie ujmę - "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Dziękuję.
Są lepsze sposoby niż bicie, na pewno nie będę propagował takiego gówna. Jak się widzi problem rodziców/a napierdalających dzieci za nic, to naprawdę, nie chce się być w najmniejszym stopniu takim jak Ci ludzie.
EDIT: no chyba, że chodziło by o najebanie temu rodzicowi.
EDIT: no chyba, że chodziło by o najebanie temu rodzicowi.
jazda123 napisał/a:
le wy oczywiscie byliscie tak wychowani w patologi/przemocy
jazda123 napisał/a:
zanim powiesz że ktoś wychował się patologi, to przejrzyj kąty swojego domuja niestety wziełem przykład z tatuska i sam mu wpierdoliłem
Eric cartman poradził by sobie lepiej z tą nianią tak poza tym jak nie umie się zabrać matka za wychowanie to po co rodzi dzieci? gumki są nie drogie a jak nie stać na nie to niech się w ogóle nie pieprzy proste...
jazda123 jebnij się włeb zanim coś napiszesz. Kto mówi o katowaniu dzieci ? Wychowawczy klaps jest po to żeby uspokoił się dzieciak a nie żeby musiał do szpitala trafić. A jak widać rozpieszczenie dziecka plus zero ma swoje skutki że potem gnojek bije matkę.
johnny92 napisał/a:
tak poza tym jak nie umie się zabrać matka za wychowanie to po co rodzi dzieci? gumki są nie drogie a jak nie stać na nie to niech się w ogóle nie pieprzy proste...
Johny ukończył 18 lat i już twierdzi że jego metody wychowawcze są lepsze od kobiety "matki" która gra rolę w super niani.
Podejrzewam że matka w domu starała się wychować syna jak należy, ale swoją robotę wykonała szkoła podstawowa oraz podwórko. Bo co jak co, ale takie teksty to gówniarze na dworze rzucali. Kto z nas sadyści nie uczył się zakazanych słów na dworze ?
Niedawno miałem sytuację w której przebywając ze znajomymi na placu zabaw (lubię się pobujać na huśtawce i pokręcić na karuzeli), spotkaliśmy tam dzieciaki które miały spokojnie mniej niż 9 lat, a lepiej sypią wulgaryzmami na lewo i prawo niż nie jeden dorosły. jeden dzieciak uczy się od drugiego i w ten sposób otrzymujemy wulgarne zachowania w domu połączone z biciem rodziców. Dodajmy do tego rozpieszczanie dzieciaków prezentami i mamy dzieciaka potwora, który twierdzi że jemu się wszystko należy.
Nie rozumiem i nie toleruje bezstresowego wychowania. Nie rozumiem dlaczego w momencie, gdy gowniaz udezy matke ta nie powinna go ukarac fizycznie w taki sposob, aby popamietal do konca zycia. Pedagogiem nie jestem, nie wiem ile tu propagandy bylo, ale wyglada na to, ze dzieciak zmiekl i bez bicia. Jest to dla mnie niezrozumiale i jesli komus sie udalo wychowac dziecko bez bicia - jestem pelen podziwu.
Widzę tutaj ożywioną dyskusję , i kto by przypuszczał że wśród sadystów jest tylu znawców tematu , a co druga sadystka to Matka Polka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów