📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wszystkim szczekaczom napędzającym tą sprawę i dręczącym tych ludzi życzę tysiąca metrowych chujów w duspko, japsko, oko, ucho i nos.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Wkurwia mnie jak widze ich mordy,ile kurwa mozna,zwlaszcza ten koles,pizda z niego nieziemska
Z góry dziękuję.
BongMan napisał/a:
Wszystkim szczekaczom napędzającym tą sprawę i dręczącym tych ludzi życzę tysiąca metrowych chujów w duspko, japsko, oko, ucho i nos.
A wzajemnie, wzajemnie .
No właśnie, dajcie im spokój. Przecież to poważni obywatele, tylko się sadistica naoglądali.
To na serio taki program bedzie ?
Zostane zjechany ale nie ogladam telewizji a chuj wie co TVN moze odjebac
Zostane zjechany ale nie ogladam telewizji a chuj wie co TVN moze odjebac
Kriski napisał/a:
Albo z kocykiem .
Nieee, kocyk był śliski, BongMan wali sucharami - nie widzę podobieństwa.
BongMan napisał/a:
Pierdol Się
A co do tematu powinna już dawno w pierdlu siedzieć , dzieciobójczyni .
Najgorszym kurewstwem tej Ziemi , są pedofile z chorymi fantazjami o dzieciach i dzieciobójcy
bravoteampolska napisał/a:
Pierdol Się
Nie ładnie Gdybym miał uprawnienia dojebał bym Ci czerwony krawacik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów