Dziwne troszku to wideo czemu koles mial jak zmieniło się oświetlenie plecak a wcześniej go nie miał? Czy me oczy robiom mnie w qnia ?
Od początku akcji ma ten plecak trochę nie widać go bo pada na niego światło, ale zrób stop klakę i się przypatrz.
Dziwne troszku to wideo czemu koles mial jak zmieniło się oświetlenie plecak a wcześniej go nie miał? Czy me oczy robiom mnie w qnia ?
Jak zaczniesz pisać po polsku… otrzymasz wyjaśnienie tej akcji.
Od początku akcji ma ten plecak trochę nie widać go bo pada na niego światło, ale zrób stop klakę i się przypatrz.
kurwa jaki plecak , nadruk na koszulce to jest , japierdole
bo wiesz, to był nadruk z plecaka...
W twojej głowie jest nadruk, który robi za mózg dlatego jesteś upośledzony
Jedni piszą o złodzieju, drudzy o gościu z bronią, ale weź tu się dogadaj, kiedy wszyscy piszą jak debilni politycy, całkowicie nie doprecyzowując wypowiedzi.
A dla Ciebie brawa i gównoorder za zrobienie gównoburzy gównopostem.
Jedni piszą o złodzieju, drudzy o gościu z bronią, ale weź tu się dogadaj, kiedy wszyscy piszą jak politycy, całkowicie nie doprecyzowując wypowiedzi.
Bo mamy wspaniałe społeczeństwo
Ale sie porobiło chodziło mi o gościa na początku o ukrainca broniącego kurwwa ukraine a nie o nygra z plecakiem .....banderowiec nie miał plecaka tylko kamizele z sfastyka , bo to przecież z ukrainy nagranie z marianpola
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów