📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Operator jakiś zjebany. Na chuj przekręcił kamerę po uderzeniu
Bo tam też coś spadało? (0:18)
up@ cofam. Operator wporzo
Wszyscy pochylacie się nad grillem, patrzycie na niego jak na objawienie, jak w zaćmienie słońca i jeb i jeb i jeb i jeb lecą wam panele na te genetycznie posrane łby. Jeden dla twojego brackiego, za dilerke, za utratyzm, za egoizm, za trzymanie piątki z ruskimi i jeb mu w łeb. Kolejny w Twoją matkę za ploty, za bandyckie ceny w horendalnym solarium i jeb. Za całe zło, za zniszczenie naszej, silny, miłości, i jeb. - Magdalena o złotym sercu.
Ps. Nie wiem jak tu się wstawia filmu z youtube, szybciej było napisać :/
Ps. Nie wiem jak tu się wstawia filmu z youtube, szybciej było napisać :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów