Rozumiem ich. Zima jest taka ani inna niektóre rasy mają dużo podszerstka.
Rozumiem ich. Zima jest taka ani inna niektóre rasy mają dużo podszerstka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już myślałem że to jakiś psychol ze schroniska psy gotował w tej suszarce
psa sie gotuje w garnku a nie w suszarce debilu.w suszarce suszysz pokrojone i posolone paski psa które później opylasz wielbicielom gór jako "beef jerky"
na allegro jednym z pierwszych byłem.teraz za duża konkurencja bo poszli już w nutrie i padlinę.
Koce się gazuje, by nie było pcheł a nie pierze i suszy. Pralkę i suszarkę momentalnie rozjebiesz piorac w niej koce.
A wogóle to tzry miesiące wypoczynku i zastrzyk z fenolu, jak nie znajdzie sie opiekun.
A wogóle to tzry miesiące wypoczynku i zastrzyk z fenolu, jak nie znajdzie sie opiekun.
Nie kumam po co cały ten cyrk ze schroniskiem? Zupełnie jakby za mało tych samobieżnych wytwórni gowna w miastach było...
@up Gdybyś nie miał służb i schronisk, to miałbyś watahy zdziczałych kundli na ulicach jak w kraju trzeciego świata...
Dokładnie. Zdziczałe watahy psów, zagryzałyby ludzi na ulicach. Tak było i jest nadal w RoSSji. Bezdomne psy nalezy wyłapywać i utylizować.
@up Gdybyś nie miał służb i schronisk, to miałbyś watahy zdziczałych kundli na ulicach jak w kraju trzeciego świata...
Gdyby pieniądze ładowane w schroniska ładować w wymarły zawód rakarza, nie byłoby problemu. Przy okazji stare kurwy łażące ze swoimi wszędzie srającymi miniaturkami świniopodobnymi, trzymałyby je na uwięzi.
swoją drogą, chciałem "adoptować" psa, procedury jak przy locie w kosmos, a ile mk2 ma mieszkanie, a ile będzie sam w domu, a czy drugi pies jest ze by towarzystwo miał i milion innych pytań, łatwiej dziecko adoptować, tyle że jak chciałem psa zjeść nie dziecko
Jeszcze nich tym pchlarzom plec w dupke włożą. Nie dość ze koce to jeszcze musza być czyste bo lordowska pchlarska mość się nie wyspi!
Koce się gazuje, by nie było pcheł a nie pierze i suszy. Pralkę i suszarkę momentalnie rozjebiesz piorac w niej koce.
Haha,nie bez powodu psy ze schroniska mają lepiej od Ciebie, zazdrość piecze w dupke i to dosłownie co nie?Nic dziwnego, tez by mnie dupa piekła gdybym tak jak Ty spał na upierdolonym w fekaliach i rzygowinach materacu przesiąkniętym ebolą
Haha,nie bez powodu psy ze schroniska mają lepiej od Ciebie, zazdrość piecze w dupke i to dosłownie co nie?Nic dziwnego, tez by mnie dupa piekła gdybym tak jak Ty spał na upierdolonym w fekaliach i rzygowinach materacu przesiąkniętym ebolą
Widać, że twój nick zgrywa się z twoim zjebaniem.
A pchlarzy do wora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów