Tym razem serwis pyta.pl zawitał w Suwałkach, a co z tego wynikło macie przedstawione w poniższym filmiku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Także widzicie, poziom intelektualny odpowiada temperaturze zimowej w Suwałkach ! )
Prowadzący specjalnie ma taki akcent. Tak się "mówi" na Suwalszczyźnie, Podlasiu i ogólnie na dużym obszarze Polski C.
zetek12 napisał/a:
Bez kominiary nie Cie nie chcą pierdolić?a ja tam pierdole zakładam kominiare gdy idę na robotę
Nawet od tyłu?!
nie jestesm z Suwałk, ale to jakies 50km od mojego miasta. wkurwia mie pajac, który robiąc z ludzi idiotów w prostacki i chamski sposób buduje negatywny obraz jakiegos miasta/rejonu/społeczności. na 100% znalezli sie jacyś ogarnieci ludzie, którzy umieli opanowac sie przed kamerą, ale takich juz nie pokażą... a pózniej komentarze takie jak ten użytkownika makasa20.
@up coś Ci nie wyszło. Popraw!
Zaczepia dziewczyny , starych pijaczków , albo lamusów . To i w morde nie dostał .
Nie chcę nawet wiedzieć, kto jest targetem tego gówna...
HokusPokus napisał/a:
Zaczepia dziewczyny , starych pijaczków , albo lamusów . To i w morde nie dostał .
to se ogladnij inne ich filmy to sie zdziwisz
dwakilo napisał/a:
Prowadzący specjalnie ma taki akcent. Tak się "mówi" na Suwalszczyźnie, Podlasiu i ogólnie na dużym obszarze Polski C.
Co ty gadasz ,jestem z podlasia i mam zupełnie inny akcent ...wiesz to tak jak te powiedzenie że chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa już nie~! dziękuję dobranoc!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów