Tym razem serwis pyta.pl zawitał w Suwałkach, a co z tego wynikło macie przedstawione w poniższym filmiku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Władca Marionetek napisał/a:
zawitał na Suwałkach
Aż dziw bierze, że w swoim nicku nie popełniłeś jakiegoś błędu.
NobliwyWojak napisał/a:
Aż dziw bierze, że w swoim nicku nie popełniłeś jakiegoś błędu.
Fakt, "w" a nie "na". Już poprawiam.
1:34 ona jest kimś, bo zna miss Polski i do tego zna ją osobiście, no kurwa każdej spotkanej osobie o tym opowiada
Temu prowadzącemu to w zyciu chyba nikt nigdy nie przypierdolił, to że ludzie niektórzy przy kamerze głupieją i nie wiedzą jak się zachować to nie powód żeby jeszcze większych debili z nich robić. I te komentarze dogryźliwe też dosyć nie na miejscu, znaczna większość.
Pyta jest swietna, widac ze wybieraja (albo nie wycinaja) ludzi z jajami. Jedyne chamstwo, ktore jest smieszne.
Nie pierdol, idz ogladac wywiady w TVP.
Pyta jest swietna, widac ze wybieraja (albo nie wycinaja) ludzi z jajami. Jedyne chamstwo, ktore jest smieszne.
Prowadzący to jakiś gejowy pedał
A ja pierdole suwałki heh a jak tam jeżdżę to każda chce mi zrobić lodzik. Ogólnie tam to jest tradycja tylko że skrywana i publicznie z tym się nie obnoszą. Ełk pozdrawia suwałki.
haha "byl juz lodzik na festynie"xd
OMG!...Ta typiara od 1:47 po prawo chyba grała w Harry Poterze...
"ej koniu, kici kici kici"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów